• Dansk
  • English

Udlejning af svejsere

JO Industries kan levere vikar svejsere til de fleste grene af faget. Vi har super dygtige certifikatsvejsere til udlejning, som er vandt til alt lige fra tynde rør til fødevareproduktionen og til store konstruktioner af bygningsstål samt aluminium.

Se nærmere i nedenstående kategorier, eller giv os et kald for en snak omkring jeres behov.

special

Rørsvejsere

Udlejning af dygtige rørsvejsere

Hos JO Industries sørger vi for udlejning af kvalificerede og kompetente vikar rørsvejsere fra hele Europa. Vi sørger altid for, at vores svejsere har de nødvendige certifikater samt kvalifikationer til jeres opgave. Vi står altid klar med arbejdskraft til udlejning til spidsbelastning samt reparationer i Danmark og resten af Norden og stiller selvfølgelig altid arbejdstøj, håndværkstøj, friskluftværn og svejsemaskiner til rådighed, hvis dette skulle være nødvendigt. Vores højtkvalificerede rørsvejsere har erfaring indenfor bl.a. svejsning med bag-gas, røntgen eftersyn, alle slags godsstykker og diametre samt meget mere, da vi leverer rørsvejsere til bl.a. fødevareindustrien og til store konstruktioner offshore.

cropped-header.png

Certifikatsvejsere

Udlejning af kompetente certifikatsvejsere

Hos JO Industries finder du kun kompetente medarbejdere, når det kommer til certifikatsvejsere. Vi udlejer bl.a. certifikatsvejsere til svejseprocesser som: lysbuesvejsning med metallysbue, elektrosvejsning med metallysbue, MAG svejsning med div. elektrodetråde (massiv eller pulvertråd) samt mange flere. Når du lejer en certifikatsvejser hos os, sørger vi for, at medarbejderen har det nødvendige arbejdstøj, håndværktøj samt svejsemaskine, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi står altid klar med manpower til udlejning, som rykker hurtigt ud, hvis I skulle stå med en spidsbelastning eller andre opgaver.

manpower

Rustfaste svejsere

Udlejning af certificerede rustfaste svejsere

JO Industries har mange medarbejdere, som har stor erfaring indenfor fremstilling af forskellige emner til mejerier, fiskeindustrien samt anden fødevareproduktion. Vi har også udlejning af dygtige rustfaste svejsere, der har erfaring indenfor skibsbygning eller andre større stålkonstruktioner. Derudover udfører vores rustfaste svejser vikarer også opsvejsning af div. emner på eget værksted. Kontakt os i dag, og sammen finder vi de bedste medarbejdere og løsninger til din virksomhed og opgave.

Kontakt os

    svejsere