• Dansk
  • English

Udlejning af smede

JO Industries udlejer fagligt dygtige og veluddannede smede til alle industrier, hvis fokus altid ligger på at levere et veludført stykke arbejde til den aftalte tid.
Vi har mange dygtige smede, som laver alt lige fra skibsbygning, bygningsstål, rustfri enkeltstyksproduktion, aluminiumsarbejde og meget mere.

Se nærmere i nedenstående kategorier, eller giv os et kald med jeres specifikke behov. Så løser vi opgaven sammen.

special

Skibssmede

cropped-header.png

Rørsmede

manpower

Klejnsmede

maskiner

Rustfaste smede

JO Industries opfylder ethvert behov

Hos JO Industries er kvaliteten altid i højsædet. På vores værksteder i Vojens producerer vores veluddannede smede alle typer af større aluminiumskonstruktioner samt stålkonstruktioner. Med vores dygtige medarbejdere og professionelle værktøj samt faciliteter har vi mulighed for at stå for din produktion, enten som hovedentreprenør eller underentreprise for store som mindre projekter. Vi og vores smede vil altid imødekomme din virksomheds krav og behov samt levere et veludført stykke arbejde til tiden og den aftalte pris.

JO Industries står også for udlejning af kvalificerede medarbejdere

Hos os finder du kun de bedste smede med gyldige forespurgte certifikater til din virksomheds opgaver, lige meget om du leder efter en skibssmed, rørsmed, klejnsmed eller rustfast smed som vikar. Hos JO Industries kan vi stille op med et helt sjak, men vi har også mulighed for udlejning af faglærte og dygtige vikar smede fra hele EU. Er dit projekt under tidspres, eller har du brug for en medarbejder med andre kompetencer, vil vi hurtigt kunne finde en dygtig og kvalificeret medarbejder til udlejning til din virksomheds projekt, som matcher jeres behov for kvalifikationer. Vores kompetencer og erfaringer indenfor udlejning af kvalificeret manpower kan sikre dig den nødvendige hjælp både ved spidsbelastning og eskalering af din virksomheds produktion. Vi er leveringsdygtige med udlejning af gode medarbejdere i både korte perioder, men også store og længerevarende projekter. Vi sørger selvfølgelig for korrekt arbejdsstøj samt værktøj, hvis dette skulle være nødvendigt. Hos JO Industries er der derudover også mulighed for at kunne rekruttere nye medarbejdere til fastansættelse i jeres produktion, som matcher jeres behov. Vi har mange dygtige smede, som laver alt lige fra skibsbygning, bygningsstål, rustfri enkeltstyksproduktion, aluminiumsarbejde og meget mere.

Se nærmere i ovenstående kategorier, eller giv os et kald med jeres specifikke behov. Så løser vi opgaven sammen.

Kontakt os

    Klejnsmed