• Dansk
 • English

Udlejning af skibstømrere

Hos JO Industries råder vi over en mindre skare af superdygtige og faglærte skibstømrer vikarer og bådebyggere, og vi tilbyder derfor udlejning af disse. Vi har i mange bistået og beskæftiget os i opførsel samt renovering af skibsbygninger og kan derfor tilbyde udlejning af kompetente skibstømrer og manpower til dine projekter.

Dygtige skibstømrere til udlejning

Da vi i mange år har opereret i værftsindustrien og været med på rigtig mange skibsbygninger, har vi et hold af dygtige og højt kvalificerede skibstømrere, som vi har mulighed for at udleje til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne manpower har erfaring med de fleste former for skibsfartøjer. Det kan være alt lige fra nybygning og reparation af træbåde i alle størrelser til møblering af store fisketrawlers, fragtskibe og små sejlbåde til tursejlere. Vores vikar skibstømrere og bådebyggere har alle stor erfaring med at arbejde i både træ, glasfiber, plast, aluminium og stål. Vores skibstømrere og andet manpower, som er til udlejning, har alle naturligvis de fornødne certificeringer i forhold til DC samt de gældne regler på arbejdspladsen. Det sikrer dig, at du altid får kompetent arbejdskraft, som kan sit håndværk.

Arbejdstøj og værktøj står også til rådighed

Ved udlejning af vores ansatte, tilbyder vi naturligvis det rette arbejdstøj og stiller om nødvendigt også håndværktøj frem, hvis dette behøves. Vi ser helst, at opgaverne har en varighed på minimum 4 uger, og vi kan levere et erfarent sjak på op til 6 skibstømrere og bådebyggere, som alle leverer et godt stykke arbejde til den aftalte pris og tid. Vores skibstømrer og bådebyggere til udlejning er altid klar på at påtage sig nye opgaver, store som små. Mangler du mandskab til spidsbelastningsopgaver eller bare et par ekstra kompetente hænder, så kontakt os, så finder vi i fællesskab den eller de skibstømrere, som passer til din opgave.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Skibstømrer

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret