• Dansk
 • English

JO Industries udlejer faglærte skibssmede og skibsbyggere til hele Europa

JO Industries udlejer faglærte vikar skibssmede og skibsbyggere til hele Europa.
Grundet vores store erfaring med skibsbygning råder vi over mange dygtige skibssmede og skibsbyggere, som altid leverer et solidt stykke håndværk. Vores dygtige og kvalificerede medarbejdere til udlejning vil altid have de forespurgte certifikater, beviser m.m., som giver dig en forsikring om, at det arbejde, som du bestiller, altid bliver udført efter gældende forskrifter og standarder.

Udlejning af erfarne skibssmede

Vi har manpower fra hele EU, og med erfaring fra både nybygning, udrustning og reparation kan vi levere lige de skibsbyggere og skibssmede vikarer, som I skal bruge til jeres næste projekt. Vores skibssmede og skibsbyggere har erfaring med alt lige fra fiskefartøjer, miljøskibe og fragtskibe til aluminiums-luksusyachts. Vi har kapacitet til at mande hurtigt op med dygtig manpower, som allerede er inde i varmen hos os, så har I et akut behov, hjælper JO Industries jer i mål til tiden med udlejning af skibssmede! Her har vi mulighed for at stille med medarbejdende formand samt arbejdstøj, håndværktøj og maskiner hvis dette ønskes, og vi sørger for alt, hvad angår bolig og transport til det indlejede manpower.

Samtidig sørger vi for, at medarbejderne kan udføre det arbejde, de er bestilt til, samt at de har alle forespurgte certifikater, beviser mm.

Vi har ressourcerne

Vi har eget smedeværksted i Vojens og Skagen og tager gerne nye folk ind til en site-test, svejseprøve eller lign. inden opstart. JO kan levere udlejning af skibssmede i lige det omfang, I som kunde ønsker. Vi sørger for alt lige fra udlejning af 1-100 skibsbyggere, skibssmede eller lign., og stiller gerne med medarbejdende formænd. Ligeledes kan vi bistå med sparring og andet vedrørende sektionsbygning, udrustning, forlængelser og nybyg, da vi i mange år har fungeret som outsourcing-partner til værftsindustrien i Danmark, Norge og Tyskland. Vi er leveringsdygtige til de korte perioder med spidsbelastning, havarier mm., men vi kan også bistå med udlejning af manpower til store længerevarende nybygningsprojekter.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Skibssmed

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret