• Dansk
 • English

Udlejning af sandblæsere

JO Industries tilbyder udlejning af utroligt dygtige sandblæsere til alle brancher og industrier. Vores sandblæsere leverer altid et professionelt stykke arbejde og et arbejde, som er lavet med den største omhu. Kontakt os, så finder vi sammen en sandblæser, som passer til jeres virksomhed og opgave.

Dygtige sandblæsere med erfaring indenfor div. industrier

Grundet JO Industries mange år i stål- og værftsindustrien har vi opbygget et meget stort netværk af dygtige og højtkvalificerede sandblæsere til diverse konstruktioner i stål.
Heriblandt:
Skibe
Containere
Møbler
Lastbiler og landbrugsmaskiner

Uanset størrelsen på dit projekt så har vi manpower nok til at løse det. Derudover har vi selvfølgelig også mulighed for at levere kompetent manpower til sandblæsning af bl.a. murværk, facader, beton og glasfiber. Vores sandblæsere har erfaring både fra den helt tunge industri, men også fra de mindre og finere emner. Derfor er JO Industries også rustet til at levere kvalificeret og certificeret manpower til jeres næste afrensningsopgave.

Vores sandblæsere viser hensyn til miljøet

Vores manpower til udlejning har naturligvis kendskab til alle de miljømæssige udfordringer og hensyn, der skal tages til de enkelte afrensningsmetoder, om det er våd- eller tør-sandblæsning. Lige meget om du har brug for et helt sjak eller en enkel vikar eller to, så kan du altid være sikker på, at vores manpower har de rette kompetencer, certifikater og kunnen til at klare opgaven lige meget størrelse.

Ved udlejning af vores ansatte, møder de som udgangspunkt i vores arbejdstøj, men andet kan selvfølgelig arrangeres efter aftale.

Vi kan løfte opgaver på op til 20 mænd med varighed lige fra 2 uger til flere år. Vi sørger for at samle et sjak, som passer til dine behov, og som altid vil leve op til dine forventninger.

Kontakt derfor JO Industries næste gang, I mangler manpower til sandblæsning og afrensning.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Sandblæsere

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret