• Dansk
 • English

Udlejning af rustfaste svejsere

JO Industries står for professionel udlejning af dygtige og højtkvalificerede rustfaste svejsere til de fleste brancher. De rustfaste svejsere, som vi har til udlejning, er alle svejsere, som sætter en ære i at levere et ordenligt og professionelt stykke arbejde, og vi sørger altid for, at vores manpower opfylder jeres virksomheds behov.

Kvalificerede og certificerede rustfaste svejsere

Vores yderst kompetente og dygtige svejsere herhjemme i Danmark eller andre EU-lande er vant til at rejse efter arbejdet. Derfor har vi også mulighed for at finde den/de helt rigtige kandidat(er) til jeres næste projekt eller produktion. Vi har samtidig en stor skare af svejsere i gang, så vi kan levere manpower til spidsbelastning med hurtig tiltrædelse. Vi løfter opgaver på op til 40 mand inkl. medarbejdende formænd. Lige meget om du har brug for større sjak, eller blot en vikar, så har vi den kvalificerede manpower, som din virksomhed har brug for. Vores manpower til udlejning har naturligvis altid de fornødne certifikater og beviser, når du lejer dem hos os.

Rustfaste svejsere med erfaring fra mange brancher

Hos JO Industries har vi mange dygtige rustfaste svejsere, som har stor erfaring med fremstilling af emner til mejerier, fiskeindustri eller anden fødevareproduktion. Samtidig har vi rustfaste svejsere til udlejning, som har erfaring med skibsbygning eller andre større konstruktioner. Ydermere udfører vi opsvejsning af diverse emner på eget værksted. Det er alt lige fra kobørster til møbelproduktion. På vores eget værksted har vi mulighed for at teste vores nye svejsere af, så vi er sikre på, at vi kun sender dygtig og kvalificeret manpower ud til kunden og arbejdspladsen.

Ved udlejning af vores ansatte, kan vi, hvis det er nødvendigt, stille op med arbejdstøj, håndværktøj, friskluftsmaske og svejsemaskine. Vi kan stille med større sjaks, men naturligvis også mindre. JO Industries kan også hjælpe jer med rekruttering af medarbejdere til fastansættelse.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret