• Dansk
 • English

Lej rustfaste smede

Hos JO Industries tilbyder vi udlejning af faglært manpower i form af rustfaste smede og klejnsmede fra hele EU til konkurrencedygtige priser. Hos os kan du både leje en enkel vikar eller hele sjaks på op til 40 dygtige og kompetente rustfaste smede. Vores manpower leverer altid et perfekt resultat til tiden.

Dygtige og erfarne rustfaste smede

Vi har gennem rigtig mange år leveret mange faguddannede rustfaste smede til bl.a. fødevareindustrien, fiskeindustrien og diverse produktionsvirksomheder. De dygtige og kvalificerede rustfaste smede, som vi har til udlejning, er alle faglærte folk, der alle har flere års erfaring inden for smedefaget. Vi ansætter kun de bedste indenfor deres fag, lige meget om det blot er som vikar til spidsbelastningsopgaver eller større sjaks.

Vi råder over en fast stab af rustfrie smede, men har selvfølgelig mulighed for at mande yderligere op eller rekruttere direkte ud fra kundens behov. Samtidig har vi mulighed for at trække på en masse kontakter i både Danmark og resten af EU, som kan bistå os med at rekruttere den helt rette kandidat, som vil passe til netop jeres behov.

Vi er leveringsdygtige på op til 40 kvalificerede mænd

Hos JO Industrires sigter vi altid efter at give dig den forespurgte service, og hvis det er nødvendigt, stiller vi med arbejdstøj og håndværktøj til de mænd, som vi har til udlejning. Kommer medarbejderen langvejs fra, sørger vi samtidig for, at medarbejderen har en bolig til rådighed i acceptabel afstand til arbejdspladsen. Hvad end du skal bruge manpower til store eller små projekter, kan du leje det hos os, også hvis du kun har brug for en enkel vikar. Vores kompetencer sikrer dig hjælp til alt fra spidsbelastning til opskalering af produktionen. Vi er leveringsdygtige op til 40 mand inklusive medarbejdende formænd.

JO Industries kan samtidig også bistå med rekruttering af rustfaste smede til fastansættelse.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Rustfast smed

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret