• Dansk
 • English

Lej dygtige rørsvejsere

Hos JO Industries har vi i mange år beskæftiget os med udlejning af dygtige og kvalificerede rørsvejsere. Vores manpower står for svejsning af diverse emner inden for plader og rør – både hos kunden og på eget værksted. Derfor har vi et enormt netværk af dygtige svejsere fra hele EU.

Udlejning af rørsvejsere til svejsning af alle slags rør

Vi udlejer dygtige rørsvejsere fra hele Europa til konkurrencedygtige og yderst fordelagtige priser til alle slags opgaver! Vores fagudlærte og dygtige manpower kan klare alle slags rør, tilsatsmateriale mv, og vores rørsvejsere har erfaring med alle godstykkelser og rørdiametre, da vi leverer svejsere til alt lige fra tynde rustfrie rør til fødevareindustrien samt rørsvejsere til store offshore-konstruktioner.

Vores manpower har erfaring med svejsning med bag-gas og røntgen eftersyn.
Vi sørger selvfølgelig for, at de har alle de fornødne certifikater samt kvalifikationer, som den pågældende opgave kræver. Alle nye medarbejdere bliver testet på eget værksted inden opstart, så vi er sikre på, at de medarbejdere, vi har til udlejning, opfylder vores egne strenge krav til færdigheder og kvalitet.

Udlejning af sjak på op til 40 dygtige rørsvejsere

Hos os er vi leveringsdygtige på sjak op til 40 rørsvejsere.
Vi har mulighed for at stille op med medarbejdende formænd til større entrepriser. Samtidig kan vi også hurtigt være til rådighed med manpower ved spidsbelastning og reparationer, da vi har mange svejsere i gang i hele Danmark og resten af Norden. Har du brug for en vikar til en spidsbelastningsopgave, så finder vi hurtigt den rette person, som passer til lige din opgave. Alle vores vikarer er certificerede, så du er sikker på, at arbejdet bliver gjort ordenligt.

Ved udlejning af vores ansatte kan vi, hvis det er nødvendigt, stille op med både praktisk og godkendt arbejdstøj, håndværktøj, friskluftsværn og svejsemaskiner.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Rørsvejser

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret