• Dansk
 • English

Rørsmede / pipefitters til alle brancher inden for metalindustrien

Hos JO Industries finder du Rørsmede / pipefitters til alle brancher inden for metalindustrien. Vores dygtige og højt kvalificerede rørsmede / pipefitters kommer som udgangspunkt fra andre EU-lande, da vi har stor erfaring med kompetente rørfolk, med rødder udenfor Danmarks grænser. Hos JO Industries sørger vi for udlejning af rørsmede og andet manpower til alle slags opgaver indenfor jern- og stålkonstruktioner.

Udlejning af rørsmede til erhverv

Vi leverer bl.a. udlejning af manpower til udrustning af skibe og fiskefabrikker. Ydermere leverer vi manpower til fødevareindustrien, kraftvarmeværker, offshore konstruktioner, olie- og gasindustrien og større byggerier. Vi leverer dog ikke udlejning af VVS-folk og energiteknikkere til private husstande mv. Vores vikar rørsmede har erfaring med bl.a. cunifer, ermeto, hydraulikrør og andre former for opkobling og fittings i både sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber, messing og titanium. Hos JO Industries sørger naturligvis for at vores medarbejdere har det rette arbejdstøj til den pågældende opgave, og vi udstyrer dem om nødvendigt med det gængse håndværktøj.

Kompetente formænd

Vi har mulighed for at stille op med medarbejdende formand eller sjakbajs til en større entreprise eller et projekt uden for kundens geografiske hjemmebane, og vi løfter opgaver på 1-20 mand. Kræver din opgave en vikar formand/sjakbajs, så kan vi stille med den rette mand/kvinde, som vil opfylde jeres forventninger og behov.

Skal du bruge udlejning af manpower til spidsbelastning og større projekter, kan vi også sørge for det. Alle vores medarbejdere til udlejning er faglærte indenfor hvert deres område, og der bliver aldrig gået på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Vi ser helst, at projekterne har en varighed på minimum 4 uger, da vores rørsmede gerne kører rotation på 4-12 ugers arbejde, hvorefter de holder 2-4 ugers fri. Hos JO Industries garanterer vi altid vores kunder en åben og gennemsigtig dialog fra start til slut, og så garanterer vi, at kvaliteten altid stemmer overens med jeres forventninger og det aftalte. Kontakt os, så finder vi sammen jeres nye rørsmede / pipefitters eller formænd.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Rørsmed

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret