Spis ikke disse fødevarer om aftenen - din lever vil ikke tilgive dig. Det var, hvad lægen sagde til mig

Spis ikke disse fødevarer om aftenen - din lever vil ikke tilgive dig. Det var, hvad lægen sagde til mig

Jeg havde meget svært ved at afvænne mig selv fra sene middage. Nu spiser jeg min sidste inden kl. 18. Nu er jeg så vant til det, at selv i min mave er der ikke den mindste lyst til at spise om aftenen. Jeg er holdt op med at tage på. Selv en lille smule vægt ryger af uden den store indsats. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Kiloene kom til, og jeg var på slankekur. Det viste sig, at min krop efter kl. 18-19 lagde det fra sig, som jeg havde spist i reserve. Tak for det meget nyttige råd fra en læge, jeg kender!

Faktisk har vanen med at spise sent om aftenen været med mig siden barndommen. Jeg kan huske, at i min barndom, mens jeg boede hos mine forældre, holdt vi os ikke til nogen diæter, vi kunne drikke te med syltetøj et par gange om aftenen, og sen aftensmad blev ikke aflyst, timer så kl. 22-23. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde særlige problemer med overvægt i min barndom, men det skyldtes nok den unge alder og den konstante bevægelse. Med alderen begyndte jeg at bevæge mig mindre, havde stillesiddende arbejde og begyndte derfor at vokse først på maven, så på siderne og så videre. Og min yndlingsret som barn var stegte kartofler, da jeg blev ældre, var det kød og grøntsager.

Jeg har altid spekuleret på, om det er godt at spise, før man går i seng.

Mange af mine bekendte, der forsøger at kæmpe med overvægt, nægter simpelthen at spise helt, for eksempel spiser de sidste gang klokken 3 om eftermiddagen, og det er det, derefter kun morgenmad. Men min læge sagde, at det er umuligt, du skal spise 3-4 timer før sengetid, men kun ikke alt i træk, men hvad du kan. For hvis du helt nægter at spise, vil det forstyrre stofskiftet, hvilket vil påvirke mit helbred negativt. Hvis jeg går i seng kl. 22, spiser jeg generelt aftensmad omkring kl. 18. Det er, hvad en læge, jeg kender, fortalte mig.

Nu vil jeg fortælle dig, hvad lægen rådede mig til ikke at spise om aftenen.

Fedt kød

Kød er ganske godt for kroppen, det indeholder en masse protein, som vi netop har brug for. Men spørgsmålet er, at det ikke er alt kød, lægen anbefaler at spise om aftenen. For eksempel vil svinekød, fårekød og andekød være fedt. Så efter lægens råd spiser jeg kun kylling om aftenen, det er let, fordøjes hurtigt, og om natten er der ingen tyngde i maven.

Stærke drikke

Til stærke drikke regner jeg kaffe, te og alkohol. Det vil sige, at jeg under ingen omstændigheder drikker noget efter kl. 18 undtagen vand. Jeg bemærkede, at efter jeg holdt op med at drikke stærke drikke om aftenen, blev mit helbred bedre, jeg sov bedre og vågnede med et godt humør.

Slik

Tilsyneladende harmløse søde sager, men sådan er det ikke. Som forklaret af en læge, jeg kender, vil jeg for det første få det bedre, hvis jeg spiser slik om natten, og for det andet er slik glukose, som stimulerer fordøjelsessystemet, og om natten sover min krop, og det vil ikke være godt. Fra slik tillader jeg mig kun nogle frugter, men med frugter har lægen også sagt, at jeg skal være mere forsigtig, da det er kulhydrater, og de viser sig også at blive deponeret i en organisme af ekstra kilo.

Krydret mad

Krydret mad er heller ikke ønskeligt om natten, især sennep, peberrod og stærk peber. Jeg lagde mærke til en ejendommelighed, nemlig at hvis man f.eks. spiser peberfrugt sammen med kød, så bliver fordøjelsen bedre, og maven begynder at arbejde. Men på den anden side, hvis jeg ikke spiser kød om aftenen, hvorfor har jeg så brug for peberfrugter?

Jeg har også droppet krydret pizza og rundstykker, de gør mig ked af det.

Alt det andet

Ikke mindre skadelig salt mad, det er pickles, saltet fisk, som jeg afviste fra chips, kirieshekas, snacks, brød, pasta, søde kulsyreholdige drikkevarer og selvfølgelig ingen øl.

Personligt kom jeg frem til følgende konklusion

Jeg spiser kun kyllingekød med grøntsager om aftenen og drikker usødet te med urter (min mor samler vidunderlige urter på markerne: cheburok, jasmin, timian, mynte, kamille). I ekstreme tilfælde drikker jeg kakao med mælk. Nogle gange tillader jeg mig lidt frugt, et æble eller en banan, men frugt er også noget, man ikke må spise, for så begynder maven at rumle. Leveren er ikke til at spøge med, sagde min læge til mig, den tilgiver ikke "fejl".

Men det vigtigste for mig er ikke en diæt eller ordentlig ernæring, men at dyrke sport. Hver dag træner jeg om morgenen, det er min regel. Og 3 - 4 gange om ugen tager vi på stadion og jogger, vi bliver forpustede og føler os meget bedre tilpas i løbet af dagen. mindre trætte.

Vær opmærksom! Denne artikel er kun skrevet til information. For eventuelle sundhedsrelaterede spørgsmål bør du konsultere en specialist. Artiklen handler om forfatterens personlige præferencer.

Forrige indlæg: Ved du ikke, hvad du skal lave til morgenmad? Her er en mulighed! Lækker morgenmad på få minutter!

Næste indlæg: Bare tag gulerødder Det perfekte tilbehør til kød og fisk

Relaterede indlæg