Pita-trekanter med pølse og ost til morgenmad

Pita-trekanter med pølse og ost til morgenmad

En god mulighed for morgenmad er en snack, der er nem at lave - pita-trekanter med pølse og ost. Til forberedelsen skal du bruge en tynd armensk pita, kogt pølse og hård ost. Alle produkter skal være af god kvalitet og friske. Osten kan også være grisehale eller suluguni. Disse typer smelter og strækker sig perfekt. Derfor bliver snacken utrolig velsmagende og endda udsøgt. Efter foldning skal pitabrødet nødvendigvis steges. Det er nødvendigt, så den får et appetitligt udseende, og osten indeni smelter. Hvis du steger pitaen på en tør pande, vil den tørre lidt ud og blive brun. Men hvis du vil have pitaen sprød, skal den steges i en lille smule opvarmet grøntsags- eller smørolie.

Trekanter af pita med pølse og ost vil være en god snack til et festligt bord. Du kan bruge dem som en hurtig og velsmagende snack og tage dem med på farten. Sådan en snack kan nemt tilberedes på grillen. Derfor kan det være et godt alternativ til kebab om sommeren!

Hvordan laver man pitabrød med pølse og ost?

Vi har allerede styr på hovedingredienserne til denne snack. Hvis du ønsker det, kan du ikke bruge kogt, men røget pølse. For at forbedre snackens smagskarakteristika kan friske krydderurter indgå i sammensætningen. At rulle en trekant af pita - vil ikke være et problem. Proceduren er meget enkel. For at gøre dette er det kun nødvendigt at skære pitaen i lange rektangler. Den ristede snack bør serveres på bordet umiddelbart efter tilberedningen. Men den er også god i kold form. Hvis det ønskes, kan den suppleres med alle slags saucer, for eksempel ketchup eller mayonnaise.

Triangler af pita hjælper, når du vil overraske dine gæster. De er klar på få minutter. Samtidig er de ideelle til te, kaffe og skummende drikke. Så denne snack vil være praktisk, når gæsterne står på dit dørtrin!

Ingredienser:

 • Tynd armensk pita - 2 stykker (rektangulære);
 • Kogt pølse - 150 g;
 • Hård ost - 100 g;
 • Friske krydderurter - et par kviste;
 • Smør - 30 g;
 • Vegetabilsk olie - 2 spsk.

Forberedelsesmetode:

 1. Først skal du forberede komponenterne til fyldet. Riv osten på et mellemstort eller fint rivejern, og skær pølsen i små tern. Hvis det ønskes, kan den også rives på et mellemstort rivejern. Skyl, tør og hak grøntsagerne fint. Bland alle ingredienserne til fyldet i en skål;
 2. Skær lavash i 10 cm tykke strimler. Smør hver strimmel med smeltet smør;
 3. Læg 2 spsk. fyld på kanten af den forberedte strimmel, rul derefter bunden sammen, og pak det ene hjørne ind, så du får en trekant. Fortsæt med at rulle pitabrødet i trekanter, indtil bunden er færdig;
 4. Fortsæt med at lave forretten, indtil du løber tør for ingredienser;
 5. Varm en lille smule vegetabilsk olie i en stegepande. Steg den tilberedte snack i den på begge sider, indtil der kommer en gylden skorpe;
 6. Læg snacken på en tallerken, og server den på bordet umiddelbart efter stegningen!

Du kan tilberede sådanne trekanter af pitabrød med næsten hvilket som helst fyld. Hvis du ønsker det, kan du tilføje et hønseæg til sammensætningen. Men i dette tilfælde skal du rulle pitaen i en konvolut og forsigtigt samle kanterne op, så ægget ikke lækker ud.

Forrige indlæg: Mini-quiche med krabbesticks og forårsløg

Næste indlæg: Profiteroles ringkage med chokolade

Relaterede indlæg