Karakter i æg til morgenmad: hvad retten siger om din personlighed

Karakter i æg til morgenmad: hvad retten siger om din personlighed

Det viser sig, at den måde, du tilbereder og spiser æg på, kan fortælle meget om din personlighed. Det er den konklusion, som Dr. Jane Cox, specialist i menneskelig adfærd, er nået frem til.

Hvilken slags æg til morgenmad foretrækker du? Det viser sig, at din foretrukne æggeret og den måde, du spiser den på, kan fortælle meget om din personlighed. Det siger den britiske adfærdsforsker Dr. Jane Cox. Efter at have undersøgt tusindvis af menneskers præferencer og studeret deres personligheder og erhverv kom hun frem til nogle interessante konklusioner.

Røræg og glaserede æg

Hvis du kan lide almindelige røræg, er du sandsynligvis hårdtarbejdende og samvittighedsfuld. Du er ikke let at komme i kontakt med: Du vælger dine venner omhyggeligt og langsomt, men i århundreder.

Hårdkogte æg

Hårdkogte æg er valget for impulsive og lidenskabelige mennesker. De er som regel atletiske, sundhedsbevidste og har en sund livsstil. De er lidt uorganiserede, men uafhængige af andres meninger.

Omelet

Omelet foretrækkes af disciplinerede og pedantiske naturer, som altid har en eksemplarisk orden i huset. De kan lide at give venner og familie forældreomsorg og er gode til at organisere begivenheder. Sådanne mennesker er glade for variation, hvilket Dr. Jane Cox mener kan skabe problemer i deres privatliv.

Røræg ## Sladrehank

På trods af denne rets "flyvske" natur vælges den normalt af samlede og pæne mennesker, der søger orden. De er som regel ret konservative, men altid venlige og omgivet af loyale venner.

Pocherede æg

Pashot Egg-elskere er muntre og venlige. De er ret jordnære, men også meget mystiske - en kombination, der tiltrækker andre mennesker til dem.

Hvordan du spiser dine æg

  • Foretrækker du glaserede æg serveret på toast? Du er en praktisk og fornuftig person, men ikke uden humoristisk sans.
  • Dypper du brød eller bacon i æggeblommen? Denne måde at spise på vidner om stabilitet og overholdelse af traditioner.
  • Den, der spiser blommen først, kan lide at planlægge tingene uden unødvendige samtaler, og på vej mod målet bliver han ikke distraheret af cigaretpauser og andet pjat.
  • Sætter du ægget på stativet med den stumpe ende opad? Du er ikke tilbøjelig til at tilpasse dig omstændighederne - hvis noget går galt, fortvivler du ikke, men begynder blot at lede efter alternativer.

Forrige indlæg: De sundeste fiskesorter

Næste indlæg: Hvad er umami, og hvorfor er alle så vilde med smagen?

Relaterede indlæg