Til kebab: 10 seje alternativer til kød

Til kebab: 10 seje alternativer til kød

Hvad gør man, hvis man er træt af kød (og det sker!)? Aflyse en tur på landet? Ikke tale om! Lav kebab med andre produkter. Se efter seje og velsmagende alternativer i denne nye anmeldelse.

Hvis du kan lide at tage ud på landet i et stort selskab, så har du sikkert allerede prøvet alle tænkelige og utænkelige opskrifter på kebab. Og hvis det er tilfældet, så bliver det nok mere og mere vanskeligt at være tilfreds med din yndlingsret hver gang, for selv den bedste har det med at kede sig.

Hvis dit yndlingskød har kedet dig lidt, skal du ikke skynde dig at opgive turen til kebabben. Der er mange alternativer til kød. For eksempel fisk, skaldyr, grøntsager eller endda frugt. På grillen bliver de også meget velsmagende og saftige.

Her er 10 seje alternativer til kød. Disse fantastiske opskrifter vil variere din kost og få dig til at se på kebab og ture på landet på en ny måde. God appetit!

1. Krydret laksekebab

Laks er det næstmest populære produkt til kebab efter kød. Alle elsker fisk. Og med god grund. Det er let, nærende og meget sundt. Laks indeholder flerumættede omega-3-fedtsyrer, som styrker hjertet, blodkarrene og immunforsvaret. Og så har denne fisk en udsøgt smag og er særligt mør, når den bliver grillet. Lad os dele opskriften på hurtige laksekebab.

2. Grillede rejer med koriander, lime og peanuts

Shish kebab kan også laves af fisk og skaldyr. Rejer er ideelle. Vi råder dig til at vælge tigerrejer. Ja, de er dyrere, men de er mere velegnede til kebab på grund af deres store størrelse og mere intense smag. Grillede rejer med koriander, lime og jordnødder vil du helt sikkert kunne lide.

3. Grillet blæksprutte

Det er ikke kun rejer, der fortjener særlig opmærksomhed. Der er også blæksprutter. Det er en værdifuld proteinkilde og en meget velsmagende repræsentant for fisk og skaldyr. Du skal bare vide, hvordan du tilbereder dem. Her er en god opskrift på grillede blæksprutter.

4. Grillede majs med koriander.

Du kan også grille majs. Og helst majs og koriander. Denne opskrift udstråler mexicansk stemning, så sæt den sammen med en krydret sauce. Du vil ikke fortryde det!

5. Grillet avocado

Avocado er den mest næringsrige frugt i hele verden. Det er ikke underligt, at du nemt bliver mæt. Hvis du følger en vegetarisk diæt eller har venner i din gruppe, som ikke spiser kød, så tjek denne opskrift ud. Den er både lækker og sund!

6. Grillet aubergine i krydret yoghurtsauce

Auberginer er meget velsmagende og sunde. De er især gode som forret. De er så sommerlige, saftige og velsmagende. Men auberginer kan også fungere som en selvstændig ret. Den bliver ikke mindre velsmagende, appetitlig og nærende. Tilbered grillede auberginer i en krydret yoghurtsauce. Det er en meget cool ret!

7. Grillede asparges Cæsar.

Du kan tage alle ingredienserne til en improviseret cæsar med dig ud i det fri. I stedet for kylling kan du bruge asparges, som bliver lækre, når de bliver grillet. Vi deler opskriften, hvor alt er beskrevet i detaljer. Forresten er det bedre at forberede dressingen på forhånd derhjemme.

8. Grillet blomkål

Al kål uden undtagelse er meget nyttig for menneskers sundhed. Blomkål er ingen undtagelse. Den indeholder en masse B-vitaminer og værdifulde mineraler, som styrker immunforsvaret og forbedrer fordøjelsen. Vi råder dig til at være opmærksom på grillet blomkål. Det vil hjælpe dig til at se på din yndlingsgrøntsag på en ny måde.

9. Grillet havaborre med citrusdressing

Selv havbars kan grilles! Nu vil din yndlingsfisk være med dig selv i naturen. Glem ikke citron og friske krydderurter. Uden dem bliver fisken ikke så velsmagende som muligt. Prøv grillet havaborre med citrusdressing.

10. Grillet saftig frugt

Frugt kan ikke kun spises frisk, men også grillet. I vores opskrift har vi valgt blommer, ferskner og nektariner, men du kan tilføje eller ændre ingredienserne alt efter dine smagspræferencer. Saftig grillet frugt bliver under alle omstændigheder meget velsmagende.

Forrige indlæg: Fra arrowroot til sriracha: Sådan erstatter du eksotiske ingredienser i en opskrift

Næste indlæg: 5 madvaner, der kun virker sunde

Relaterede indlæg