Hvordan laver man den perfekte omelet?

Hvordan laver man den perfekte omelet?

Vi afslører hemmeligheden bag en omelet, der vil vinde dit hjerte

Ved første øjekast er det nemt at lave en omelet. Alle kan gøre det, vil du sige. Men det er ikke helt sandt. Det er faktisk ikke så let at lave en omelet, som bliver glat og jævn udenpå og blød og mør indeni, moderat rødmosset og oppustet. Det er ikke tilfældigt, at kokke, der får job, bliver bedt om at lave en omelet som en test. Lad os finde ud af, hvad du skal overveje, hvis du vil lave den perfekte omelet.

Forbered ingredienserne og redskaberne

Til en portion omelet skal du bruge tre æg (sørg for, at de er helt friske), en knivspids salt og en spiseskefuld smør. Du tænker måske, at vi har glemt fløde eller mælk, men nej, det behøver du ikke. Hvad angår redskaberne, kan du stort set bruge enhver pande. Hvis den er non-stick, er det et plus.

Lad os begynde at lave mad

  1. Slå forsigtigt tre æg ud i en skål, tilsæt en knivspids salt, og pisk kraftigt med en gaffel eller et piskeris. Blandingen skal blive homogen, men ikke skummende.
  2. Varm nu en stegepande op ved middel varme, og smelt smørret i den. Når smørret begynder at boble lidt, er det tid til at hælde æggeblandingen i. Efter et stykke tid vil du bemærke, at der dannes små klumper i omeletten, og med en spatel blander du dem til side for at hælde det rå æg i stedet.
  3. Når det meste af omeletten er blevet tykkere på denne måde, skal du lade den stå i et halvt minut.
  4. Nu skal du folde omeletten ved at tage fat i kanten af omeletten med en gaffel. Du kan folde den enten to eller tre gange (først halvdelen på den ene side, så halvdelen på den anden for at lave en rulle).
  5. Derefter skal du forsigtigt vende omeletten over på en tallerken, så den ikke går i opløsning.
  6. Nu kan du nyde smagen!

Forrige indlæg: Sådan koger du æg: 4 måder at tilberede dem på og de bedste opskrifter

Næste indlæg: Sådan holder du op med at spise stress hele tiden

Relaterede indlæg