Disse courgetter har ikke kun erobret mig: Jeg har aldrig spist mere velsmagende, jeg viser dig, hvordan jeg laver courgetter til vinteren (den, der prøver dem, tigger om opskriften)

Disse courgetter har ikke kun erobret mig: Jeg har aldrig spist mere velsmagende, jeg viser dig, hvordan jeg laver courgetter til vinteren (den, der prøver dem, tigger om opskriften)

I dag vil jeg lave en fantastisk lækker courgette lecho til vinteren. Jeg laver disse courgetter hvert år, og de opbevares i mere end én vinter i almindelige krukker med skruelåg. Du behøver ikke at forsegle disse krukker, hvilket er meget praktisk, jeg anbefaler denne opskrift til alle.

Opskrift:

  • courgetter - 3 kg.
  • sød peber - 4 stk.
  • bitter peber - 1-2 stk.
  • hvidløg - 2 hoveder
  • salt - 2 spsk.
  • sukker - 1 kop (250 ml.)
  • tomatpuré - 0,5 kg.
  • vegetabilsk olie - 1 kop
  • 9% eddike - ½ kop

‍Sådan laver du mad:⤵️⤵️⤵️

Vi skal bruge courgetter, peberfrugt, bitter peber, salt, hvidløg, tomatpuré, eddike, vegetabilsk olie og sukker.

Peberfrugterne vaskes, renses for kerner og skrælles. Hvidløg, skræl squash fra skrællen.

Skær de skrællede courgetter i halve ringe, der er 1 cm tykke. Skær kerner og frø ud af overmodne courgetter. Kom den skiveskårne squash i en dyb skål.

Kværn nu sød og bitter peberfrugt og hvidløg på en kødhakker eller i en blender.

Hæld denne blanding over courgetterne, og kom alle de andre ingredienser i - salt, sukker, vegetabilsk olie, tomatpuré og eddike. Sæt ild til, og bring det i kog.

Courgetterne vil afgive saft, skru ned for varmen, og lad det simre ved svag varme i 30 minutter. Sørg for, at courgetterne med tomatpuré ikke holder op med at koge, og rør konstant rundt for at undgå, at de klæber fast.

Unge courgetter er en halv time nok, hvis du har gamle, stive, så lad dem simre længere. Kom dem derefter straks på steriliserede glas.

Så snart glasset er fyldt helt op - dæk med låg (låget har jeg tidligere også kogt i kogende vand).

Drej låget ned, og gør det samme med resten af glassene. Du kan også rulle dem sammen på samme måde. Ud af denne mængde courgetter fik jeg 5 glas.

Vend glassene på hovedet og pak dem ind i et tæppe, og lad dem stå, indtil de er helt afkølede. Fjern derefter courgetten indtil vinteren i kælderen eller et andet køligt sted.

Du kan også opbevare dem ved stuetemperatur. En sådan snack vil glæde dig ikke kun om vinteren, men også om sommeren.

Den er ideel til alt tilbehør og vil være en god tilføjelse til festbordet. Jeg ønsker dig held og lykke med denne appetitvækker og farvel til jer alle!

Forrige indlæg: Enkel opskrift på tekager: Bland alt, sæt i ovnen i 20 minutter, og så er den klar (hurtig og velsmagende).

Næste indlæg: Sådan laver du cæsarsalat med rejer: en lækker hjemmelavet opskrift til enhver lejlighed (spises på én aften)

Relaterede indlæg