Deler min yndlingsopskrift på kylling og kartofler i et ærme: Jeg laver en lækker middag til hele familien (det er den nemmeste og meget velsmagende)

Deler min yndlingsopskrift på kylling og kartofler i et ærme: Jeg laver en lækker middag til hele familien (det er den nemmeste og meget velsmagende)

Hej med jer alle sammen. I dag vil jeg lave kylling med grøntsager i et ærme. Dette er en perfekt variant af en enkel og velsmagende middag. Kyllingekødet bliver blødt og saftigt, og kartoflerne er møre og smelter i munden.

Opskrift:

  • kylling - 800 g.
  • kartofler - 6-8 stk.
  • gulerødder - 3 stk.
  • løg - 1 stk.
  • hvidløg - 5 fed
  • Krydderurter
  • salt, kværnet sort peber, paprika - efter smag
  • Krydderier til kartofler og kylling

‍Sådan laver du mad:⤵️⤵️⤵️

Til forberedelsen skal vi bruge kyllingelår, kartofler, gulerødder, løg, hvidløg og de krydderurter, du har.

Skær først et stykke ærme af i den nødvendige længde, så det passer til produkterne, og lad der være 15-20 cm frie ender. Bind en knude i den ene side.

Ærmet er klargjort, og nu skal grøntsagerne skæres. Skær kartofler i store stykker, og læg dem i ærmet. Skær gulerødder i cirkler, og send dem ned til kartoflerne.

Løg og krydderurter skæres også ret groft. Hele skønheden ved opskriften er, at vi skærer alle ingredienserne ret groft, og at grøntsagerne efter bagning i ovnen ikke falder fra hinanden, men bliver hver for sig.

Tilbage er at tilsætte hvidløgsfed, salt, kværnet sort peber, paprika eller krydderier til kartofler. Klem den anden ende af muffen fast, og ryst posen ordentligt, så alle krydderier og salt bliver jævnt blandet med grøntsagerne.

Åbn ærmet til bagning, og læg nu kyllingen i det. Smag igen til med salt og peber, tilsæt paprika og krydderier til kyllingen, ryst det hele hurtigt igen, og træk kyllingen op til toppen.

Under bagningen vil saften løbe fra den, og det vil gøre vores kartofler bløde og velsmagende. Bind en knude i den anden ende af ærmet, og læg posen over på bagepladen.

Vi laver et stort hul på toppen med en kniv, så posen ikke sprænger under tilberedningen, og sender den ind i den forvarmede ovn på 190-200 grader i 50-60 minutter.

Efter den tid tager vi posen ud, forsigtigt for ikke at brænde os - laver et snit og åbner bagemuffen. Jeg plejer at sende denne form ind i ovnen i yderligere 10 minutter, så kyllingen og kartoflerne bliver brunede.

På en tallerken kan du lægge ud direkte fra posen, smagen er vidunderlig, grøntsager og kylling viser sig bløde, men forbliver meget saftige og duftende. Generelt meget velsmagende, jeg anbefaler det til alle!

Især en sådan opskrift vil blive værdsat af bachelorer. Kylling med kartofler i en ærme er en win-win madlavningsmulighed. Du kan tage alle dele af kyllingen til bagning - ryg, vinger og ben eller bryst.

Om sommeren kan det klassiske sæt grøntsager suppleres med peberfrugt, tomater, courgetter, auberginer eller bønner. Her er sådan en enkel ret med kød og tilbehør på samme tid, god appetit og farvel til alle!

Forrige indlæg: Pasta og hakket kød: tilbered alt sammen i én gryde (solid, enkel og hurtig middagsopskrift)

Næste indlæg: Enkel frisk kålsalat: perfekt til hver dag (jeg laver meget, fordi det er lækkert, jeg deler opskriften)

Relaterede indlæg