Kylling og kartofler er meget velsmagende med en rødlig skorpe: denne opskrift er altid praktisk (jeg laver den til middag eller til et festligt bord).

Kylling og kartofler er meget velsmagende med en rødlig skorpe: denne opskrift er altid praktisk (jeg laver den til middag eller til et festligt bord).

Venner, hej til alle. I dag vil jeg bage kylling og kartofler i ovnen. Det er den nemmeste måde at give din familie eller uventede gæster en lækker frokost eller middag på.

Opskrift:

  • kartofler - 10 stk.
  • kylling ~ 1-1,5 kg.
  • mayonnaise - 1 kop
  • hvidløg - 7-10 fed
  • krydderier til kylling
  • Kværnet sort peber
  • salt

‍Sådan gør jeg:⤵️⤵️⤵️

Lad os starte med kyllingen - vask den, dup den tør. Salt derefter, og tilsæt krydderierne til kyllingen, og bland.

Dernæst presser vi halvdelen af hvidløget gennem en presse. Så sender vi halvdelen af mayonnaisen. Bland alt ordentligt - mayonnaise, krydderier, kylling.

Dæk med et låg eller dæk med madfilm, og send i denne form til køleskabet i en halv time. Jeg plejer at marinere om aftenen, og næste dag begynder jeg at lave mad.

Skær kartoflerne store nok, fordi kyllingen skal bages i ca. 50 minutter. Salt og peber kartoflerne, pres hvidløg gennem en hvidløgspresser, og kom den resterende mayonnaise i kartoflerne.

Bland nu det hele grundigt, jeg vil tilføje paprika til kartoflerne. Du kan dække dem med film og sætte dem i køleskabet.

Når alt er marineret, hælder vi kartoflerne på en bageplade, du behøver ikke at smøre bakken ind i olie, fordi vi brugte mayonnaise.

Ovenpå sender vi vores kylling og sætter den i en forvarmet ovn på 190-200 grader i 50-60 minutter, se på din ovn.

Når den er bagt, og skorpen bliver rødlig, gylden, og kartoflerne er bløde, så er alt klar. Prøv at lave mad, kartofler med kylling viser sig meget velsmagende.

Romatisk kylling med en gylden skorpe, alt er perfekt bagt, perfekt. God appetit alle sammen, og vi ses snart.

Forrige indlæg: Uanset hvor meget du laver mad, er det altid ikke nok: velsmagende koteletter i ovnen til aftensmad (en enkel, solid ret med hakket kød)

Næste indlæg: Ostemasse med urter til sandwich: tilberedt på 5 minutter (hurtig, nem, fra enkle produkter)

Relaterede indlæg