Du finder ikke en billigere og mere mættende ret. Appetitvækker med svineskind, enkel opskrift

Du finder ikke en billigere og mere mættende ret. Appetitvækker med svineskind, enkel opskrift

For at være ærlig er dagens ret ikke for alle. Jeg er selv for ikke så længe siden begyndt at tilberede denne del af grisen, før jeg ikke gad, om vinteren - det var til patter, om sommeren - til at smide væk. Hvad er det, jeg taler om? Svineskind.

Gør du det samme? Det burde du gøre!

Nu køber vi det separat. Det er en nyttig ting, svineskind.

Svineskindets nyttige egenskaber består i dets rige vitamin- og mineralsammensætning, som omfatter vitaminerne cholin, PP, H, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12, mineralerne fosfor, kalium, svovl, klor, natrium, magnesium, calcium og jern. Kalorieværdien af svineskind er 216 kcal pr. 100 gram produkt.

Det kan tilberedes på forskellige måder - kogt, bagt, stegt. Jeg har valgt den enkleste måde.

Men til at begynde med er det efter min mening nødvendigt at købe et rent svineskind. Helt ærligt, jeg kan ikke lave mad og spise skind med f.eks. sorte børster. Jeg har set sådanne hjemmelavede, og de er hårdere. Her giver hvide butiksskind ikke anledning til noget negativt, de blev købt. De er meget billige, så denne mad er ikke kun nyttig, men også ekstremt budgetvenlig.

Så vi tog svineskind med fra butikken. Hvor skal vi begynde?

  1. Hvis det er frosset, skal du selvfølgelig tø det op. Skyl derefter. Jeg siger det med det samme, jeg tilbereder ikke en stor portion, når alt kommer til alt er en så tæt mad ikke værd at spise meget, og længe i den færdige form bør den ikke opbevares.

  2. Dernæst skal skindet lægges i blød i koldt vand og stå i 24 timer. Skift vand et par gange. Jeg ved godt, at der i opskrifterne står, at de er skyllet og kan koges med det samme, men jeg føler mig mere sikker ved at lægge dem i blød og derefter skrabe dem med en kniv og skylle dem igen i varmt vand.

  3. Sæt skindet til at koge, tilsæt salt godt, så smagen blev lidt for salt. Du skal også lægge et løg, stilke af dild, nær slutningen - laurbærblad. Kog i to eller tre timer, jeg koger i en multivarka på "Soup"-funktionen i tre timer.

  4. Lad skindet køle lidt af. Hak det fint, og tilsæt lidt bouillon. Krydderier af forskellig nødvendighed, stødt peber, hvem kan lide hvidløg, det vil ikke skade. Du kan give lysstyrke - kogte gulerødder og krydderurter. Rør rundt, smag til, jeg minder dig om, at smagen af salt skal være lidt mere end nødvendigt. Det er som med koldskål, når det stivner, bliver det helt rigtigt. Hvorfor er det sådan med salt, hvem kan forklare det?)

I begyndelsen læste jeg, at der også er brug for gelatine, så det tilsatte jeg også. Nu gør jeg det ikke, og uden det fryser det hele perfekt.

  1. Tilbage er at lave en appetitvækker. Du kan bruge en skinkekoger. Jeg tog en almindelig plastikbeholder med en firkantet form. I formen skal du indsætte en pose, lægge det forberedte skind ud og binde posen pænt. Sæt en lille trykkoger ovenpå. Sæt den i køleskabet, indtil den stivner. Sådan ser det ud, når det er taget ud af formen og posen.

  2. Kan skæres i skiver med det samme og lægges i en beholder med låg. Presset læder holder formen godt.

  3. Det hele er færdigt. Her er den - billig og sur! Det er meget ønskeligt at supplere med krydret sennep.

Jeg kom i tanke om, at jeg i butikken mødte et lignende produkt, men med lever. Jeg kunne prøve det, det kunne også være en interessant smag.

Forrige indlæg: Faste- og budgetmenu. Moset svampesuppe

Næste indlæg: Sauerkraut på glas i Novgorod-stil - velsmagende, saftig, sprød på ethvert tidspunkt af året, opskrift med fotos trin for trin

Relaterede indlæg