Min yndlingsopskrift på kødbollesuppe: hurtig og nem at tilberede (meget velsmagende, alle vil bede om mere)

Min yndlingsopskrift på kødbollesuppe: hurtig og nem at tilberede (meget velsmagende, alle vil bede om mere)

Venner, alle sammen et stort hej, I er på kanalen "Mix Opskrifter". I dag vil jeg dele en enkel klassisk opskrift på suppe med kødboller med jer. Det viser sig lækker duftende rig bouillon med saftige kødboller, så jeg anbefaler alle at lave denne suppe.

Til kødboller:

  • Hakket kød - 500 g.
  • løg - 1 stk.
  • hvidløg - 3 fed

Til stegning:

  • løg - 1 stk.
  • gulerod - 1 stk.
  • vegetabilsk olie

Og til:

  • kartofler - 3-4 stk.
  • salt, kværnet sort peber
  • laurbærblad - 2 stk.
  • krydderurter

‍Sådan laver du mad:⤵️⤵️⤵️

Vi skal bruge hakket kød, du kan bruge alle slags, men jeg plejer at bruge svinekød og oksekød i lige store mængder. Svinekød gør kødbollerne mere møre og saftige - suppen bliver meget mere velsmagende.

Riv også løg og hvidløg for at gøre det mere saftigt. Flere kartofler, gulerødder, løg, salt, sort peber og laurbærblad.

Tilsæt hakket løg og hvidløg, kværnet sort peber og salt til det snoede kød på en kødhakker eller det købte hakkede kød.

Rør, indtil det er homogent, efter æltning af hakket er det ønskeligt at slå det for at fjerne overskydende luft fra det. For at gøre dette skal du smide det i en skål flere gange med kraft, takket være denne kødboller vil ikke falde fra hinanden i madlavningsprocessen.

Tag det hakkede kød op med en teske, og begynd at rulle det til en kugle med våde hænder. Rul til kugler, der ikke er større end valnødder, og læg dem på en tallerken.

Du kan forberede kødbollerne i forvejen og fryse dem ned, så sparer du tid - så koger du suppen endnu hurtigere.

Dæk de kogte kødboller med husholdningsfilm, og sæt dem i køleskabet til afkøling.

I mellemtiden sætter du en gryde med vand på komfuret, og mens vandet koger, renser og hakker du grøntsager - skær løg i tern og riv gulerødder på et groft rivejern.

Og steg løgene i vegetabilsk olie, indtil de er klar, og skær kartoflerne i tern.

Kog vandet - kom de afkølede kødboller i, og vent igen, til det koger. Rør forsigtigt rundt i suppen, så de ikke klistrer til hinanden. Fjern skummet, så kødbollerne flyder op til overfladen.

Tilsæt kartofler til det kogende vand, og kog i 10 minutter på medium varme uden låg, hvis det ønskes, kan du desuden tilføje ris eller fem minutter før afslutningen af madlavningen vermicelli.

Efter 10 minutter tilsættes løg og gulerod, laurbærblad, kværnet sort peber og salt.

Lad det koge i yderligere 5 minutter, tilsæt evt. hakkede krydderurter til sidst, og tag det hele af ilden, så snart det er kogt, og lad det stå med låget lukket i 10 minutter. Suppen er klar, god appetit!

Forrige indlæg: På det festlige bord værdsættes det mest. Lækker salat med sild "norsk", jeg deler en enkel opskrift

Næste indlæg: Nem måde at tilberede saftigt kyllingebryst på: en god opskrift til hver dag

Relaterede indlæg