Smager som rent kød og endnu bedre med et fyld af kartofler og en håndfuld hakket kød. Disse kinesiske fladbrød er noget, du vil lave igen og igen

Smager som rent kød og endnu bedre med et fyld af kartofler og en håndfuld hakket kød. Disse kinesiske fladbrød er noget, du vil lave igen og igen

Man får lyst til at lave dem igen og igen. Fantastiske kinesiske fladbrød! Fyldt med kartofler og bogstaveligt talt en håndfuld hakket kød. Men de smager som rent kød og endnu bedre. Sørg for at lave disse fantastiske kinesiske fladbrød.

Alle ingredienser og mængder står sidst i artiklen.

Sådan laver du dem:

Først laver vi dejen. Det er det enkleste af alt. Det vigtigste er at gøre alt nøjagtigt i henhold til opskriften og overholde proportionerne.

Vi tager varmt vand og opløser salt i det. Hæld mel i, og rør med en gaffel. Det er ikke nødvendigt at gøre det homogent, kun lidt.

Tilsæt derefter lidt vegetabilsk olie, og ælt. Tilsæt ikke mere mel! Bare ælt, indtil den holder op med at klæbe til dine hænder og til arbejdsfladen.

Dejen viser sig at være utrolig mør og elastisk, den føles lidt fugtig.

Derefter putter vi den i en pose og lader den hvile i 15 minutter.

I mellemtiden laver vi vores vanskelige fyld. Til det koger vi hovedingrediensen - kartofler i en jakke på forhånd. Skræl dem og riv dem på et groft rivejern.

Tilsæt eventuelt hakket kød. Det er faktisk så minimalt, at man først ikke kan tro det. Men du behøver ikke mere. Jeg har kyllingefars i opskriften, men al slags fars kan bruges.

Riv derefter løg og hak forårsløg på samme rivejern. Der er brug for begge dele på samme tid. Sørg for at presse hvidløg ned i farsen.

Smag til med peber, tilsæt tør ingefær og sojasauce. Disse ingredienser er obligatoriske. Jeg råder dig på det kraftigste til ikke at udelukke dem, ingen af dem.

Bland det hele, del det i 4 dele, og form kugler. Det er nødvendigt for nemheds skyld.

Tag dejen ud af posen, del den også i 4 dele, og form også kugler.

Rul hver kugle ud til et tyndt fladbrød. Læg en kugle med fyld i midten.

Saml kanterne på fladbrødet oven på posen, og luk godt til.

Tryk og stræk med hænderne til et fladbrød. Dejen strækker sig meget godt, så du behøver ikke at bekymre dig om, at den går i stykker.

Nu er det tid til at stege. Du skal stege hvert fladbrød for sig, men det går hurtigt.

Til stegning tager vi vegetabilsk olie. Varm den op i en stegepande, læg fladbrødet i, og skru op til middel varme.

Smør toppen af fladbrødet med olie fra stegepanden.

Steg i ca. 3-3,5 minutter på hver side.

Disse fladbrød er så appetitlige og brunede. Duften under stegningen er fantastisk. Man får lyst til at spise det hele på én gang. Men faktisk er disse kinesiske fladbrød overraskende mættende. Og ét fladbrød er nok til aftensmad, f.eks. med en frisk salat eller en fyldig snack.

Dejen på fladbrødene er meget mør og let stegt til en tynd, let sprød skorpe på ydersiden. Og fyldet er uovertruffent - saftigt, meget velsmagende og i rigelige mængder.

Ingredienser:

Dej

 • Vand - 100 ml
 • Salt - 1/2 tsk.
 • Mel - 150 g
 • Vegetabilsk olie - 1 spsk.

Fyld

 • Kogte kartofler - 250 g
 • Kyllingefars - 150 g
 • Løg - 50 g
 • Grønne løg - efter smag
 • Sojasauce - 2 spsk.
 • Hvidløg - 2 fed
 • Peber - efter smag
 • Tørret ingefær - efter smag

Fra den angivne mængde produkter får jeg 4 fladbrød til stegning, som er perfekt til en stegepande med en diameter på 24 cm.

Forrige indlæg: Gjorde familien mæt og brugte minimalt med redskaber. Tilberedte en lækker middag på én pande (opskrift på vinger og grøntsager)

Næste indlæg: The laziest dinner ever and the food's the simplest. Og den er så lækker, at du ikke kan undvære opfyldninger

Relaterede indlæg