Jeg har fundet den mest fantastiske måde at koge ris på. Det er lækkert, jeg har ikke engang lyst til at koge det på denne måde længere

Jeg har fundet den mest fantastiske måde at koge ris på. Det er lækkert, jeg har ikke engang lyst til at koge det på denne måde længere

På det seneste har jeg kun kogt ris på denne måde, jeg har ikke engang lyst til at koge dem. Jeg har fundet den mest fantastiske måde at tilberede ris på. Jeg laver dem på en stegepande og hver gang med forskellige tilsætningsstoffer. Det er utroligt velsmagende. Jeg kan varmt anbefale det.

Alle ingredienserne og deres mængder står i slutningen af artiklen.

Sådan laver du den:

Det første, jeg gør, er at forberede grøntsagstilsætningerne. Det kan være næsten hvad som helst, alt efter dit humør og dine muligheder. I dag har jeg løg, gulerødder og peberfrugt.

Generelt kan du stadig bruge auberginer, courgetter, selleri, svampe og endda forskellige radiser. Og hvis der ikke er nogen grøntsager ved hånden, kan du nøjes med løg og gulerødder.

Jeg skærer eller hakker alle grøntsagerne i nogenlunde lige store stænger og sender dem til en opvarmet stegepande med vegetabilsk olie.

Pres straks hvidløg ned i grøntsagerne, og steg det hele i 10-12 minutter ved høj varme. Det er ønskeligt at hælde olie uden at spare. Mere vil ikke skade.

Derefter hælder jeg de vaskede ris i gryden. Jeg tager normalt dampede ris til sådanne opskrifter. Det koger hurtigere og smager bedre for mig.

Jeg tilsætter krydderier, salt og peber. Mine krydderier er paprika og karry.

Jeg rører det hele sammen og skruer lidt ned for varmen.

Jeg hælder varmt vand i, rører igen og bringer det i kog. Derefter lægger jeg låg på, skruer ned for varmen og lader det stå på den måde i 30-35 minutter.

Når alt er klar, tager jeg det af varmen, rører rundt igen, lægger låg på og lader det stå i 5-7 minutter. Inden servering drysser jeg risene med krydderurter for at give smag.

Det er hele opskriften, men hvor smager det godt! Selv kød er ikke nødvendigt til sådan en ret. Hvis du ikke kan undvære kød, så er alt kød godt - stegt, kogt, koteletter, kødboller. Kylling og endda fisk vil være fantastisk.

Ingredienser:

  • Ris - 200 g
  • Gulerødder - 250 g
  • Løg - 250 g
  • Bulgarsk peber - 200 g
  • Hvidløg - 1-2 fed
  • Vand - 350 ml
  • Paprika - 1 tsk.
  • Karry - 1/2 tsk.
  • Salt, peber - efter smag

Forrige indlæg: Jeg kan spise dem flere gange hver dag uden at blive tyk. Og de køler endnu bedre ned end okroshka (to opskrifter på kolde supper i varmen)

Næste indlæg: Det er den eneste måde, jeg laver rødspætter på nu, jeg vil ikke engang lave dem på andre måder. En lækker opskrift fra Fjernøsten

Relaterede indlæg