Adzhika fra tomater og peberfrugter til vinteren - enkelt, hurtigt og meget velsmagende! Trin-for-trin opskrift med fotos

Adzhika fra tomater og peberfrugter til vinteren - enkelt, hurtigt og meget velsmagende! Trin-for-trin opskrift med fotos

Hvis du har høstet en stor mængde tomater og er træt af at sylte og salte, så lav ajika - denne nemme ret vil være en velkommen gæst på dit bord.

Når du vil have noget krydret til kød, koldskål eller spaghetti, kan du hurtigt og nemt tilberede ajika uden at koge. Denne #opskrift er designet til langtidsopbevaring uden køling.

I vores familie blev #Ajika af tomater og peberfrugter tidligere kaldt "#krydret sauce af tomater og peberfrugter". Og en dag trakterede jeg en bekendt med denne sauce, hvorefter hun bad om opskriften på sådan en "lækker ajika". Og se, fra da af blev den krydrede #tomatsauce til ajika.

I år var der en meget stor #høst af tomater, så jeg kan lave denne vidunderlige sauce uden at blive træt.

Ajika med tomat og peber til vinteren

Tilberedningen tager kun en time af din tid.

Selv om den originale #adjika tilberedes med helt andre urter og krydderier. Men vores husmødre er nok mere vant til at kalde #tomatsauce med peberfrugt for "ajika".

Layoutet er givet for rå grøntsager - listen vil blive givet i slutningen af publikationen. Af denne mængde får vi ca. 3,2 liter krydret tomatsauce.

I vores familie kan min mand godt lide krydret, og jeg - ikke så meget. Men dette sæt produkter giver dig mulighed for at få en tomatsauce med den optimale mængde spiciness!

FORBEREDELSE

Vask og skræl alle grøntsagerne. Skær dem derefter i passende stykker, som er lettere at kværne i en blender.

Mal #tomaterne først.

Dræn derefter tomatsaucen i en stor gryde, og sæt den på varmen.

Da saucen i denne form er for flydende til ajika, bliver du nødt til at koge den ned til det halve. Men det tager lang tid. Så snart kogningen begynder, skal du derfor tage et dørslag med et fintmasket net og lægge det oven på tomatmassen. Alt tomatvandet vil være øverst, og tomatkødet nederst.

Øs det "røde vand" op i glasset med en øse.

Lad nu tomaterne koge og koge i ca. 20 minutter ved svag varme.

I mellemtiden går du i gang med at hakke resten af grøntsagerne i en blender.

Kom grøntsagerne i gryden i den rækkefølge, de står på listen ovenfor.

Og glem ikke at røre godt rundt efter hver tilsætning.

Når alle #grøntsagerne er i gryden, tilsættes salt og sukker, og det hele koges ved svag varme i ca. 15 minutter, indtil peberfrugterne er bløde.

Hæld olien i til sidst, lad det koge op, og hæld saucen i de forberedte glas.

Adjika af tomater og peberfrugter til vinteren er klar. Det er bare at lukke glassene med jernlåg og vende dem om, indtil de er kølet helt ned. God appetit!

INGREDIENSER

  • Tomater - 2 400 kg.
  • Sød peberfrugt - 600 g (på billedet vejer den 200 g sammen med skålen).
  • Bitter peberfrugt - 2 bælge (tag flere bælge, hvis du kan lide den "iøjnefaldende" smag)
  • Hvidløg - 1 stort hoved
  • Løg - 500 g
  • Salt - 2 spsk. l.
  • Sukker - 3 spsk. l.
  • Vegetabilsk olie - 100 ml.

Der er altid lidt sauce tilbage, som jeg smører på sort brød, og den forsvinder "med lysets hastighed". Nå, men det smager rigtig godt!

Forrige indlæg: Jeg tager 2 ingredienser og bruger 5 minutter af min tid: den nemmeste opskrift på bagt makrel (for mig er det den bedste)

Næste indlæg: Når jeg vil have velsmagende semuljegrød, laver jeg den på denne måde (min mand og mine børn spiser den med ekstra)

Relaterede indlæg