Flådfiskeri i græsset

Flådfiskeri i græsset

Når fiskestedet ligner en oversvømmet eng, har fiskeren ingen steder at gå hen. Feedergrej i en sådan situation er som regel lagt til side, og den gode gamle flådstang er i brug. Og selv om der ikke er nogen feeder eller quivertip, er det en uvirkelig fornøjelse at "klæbe" til flåddet og se en smuk karusse lægge sig ud!

Gør vinduerne klar!

Du kan selvfølgelig prøve at lede efter ubevoksede områder, men det er meget nemmere at forberede vinduerne selv. Vi tager en le og en rive i hånden, går ud i vandet og klipper et "vitalt" område på ca. 1,5x1,5 meter. Sådanne vinduer laves som regel to, en til hvert grej - hvem fisker på en stang!

Nogle fiskere gør det endnu enklere - de tager en skiferplade i den ønskede størrelse og lægger den i fangstpunktet, så den dækker både græs og tyktflydende mudder. Et træk - og vinduet er klar til fiskeri. Og for at camouflere skiferen og gøre vinduet mindre mistænkeligt for fisk, kan du hælde et par eller tre spande sand over det.

Og glem ikke, at ud over selve vinduet har fiskeren brug for en lille smal "sti", hvor fisken skal fanges. At trække en kilo tung karpe gennem krattet er en udfordring, og et sådant spor vil være den bedste hjælper!

Et par vinduer bør ikke være begrænset til ét. Det kan være en banal mangel på bid - ja, fisken bider ikke på et bestemt punkt, og det er det, der kan være andre faktorer, der gør et bestemt punkt uegnet til fiskeri.

Derfor er den bedste løsning at have 3-4 par agnvinduer og flytte mellem dem i løbet af fiskeriet. Det kan du gøre, hvis der ikke er bid i lang tid, eller hvis du har fanget en stor fisk - fisken har brug for lidt tid til at falde til ro. At forlade et sådant punkt og ikke lave støj er den bedste løsning.

Nå, og selvfølgelig er det umuligt ikke at nævne den faktor, at smukke, forberedte til fiskepunkter er meget glade for elskere af freebies. Du kommer - og på din plads sidder en anden fisker, som ifølge ham og rensede disse vinduer og fodrede dem næsten hele sæsonen. I dette tilfælde er det spild af tid at finde ud af noget som helst, og det er meget nemmere at gå videre til det næste par vinduer.

Privada er en flyders ven!

Et nyt vindue kan blive opfattet med mistro af fiskene i starten. Processen med at vænne sig til de nye realiteter vil ske meget hurtigere, hvis du benytter dig af hjælp fra agn. På et bestemt tidspunkt et par dage før fiskeriet i spidsen kastes der mad op, som tiltrækker og holder på fiskene. På et tidspunkt vil den konstante tilstedeværelse af mad i dette punkt blive sædvanlig for fisk, hvilket vil øge chancerne for vellykket fiskeri betydeligt.

Som foder bruges oftest færdige agnblandinger, som er tilsat grød og korn - perle, hirse, byg og majsgryn. Den almindelige og tilstrækkelige mængde agn er 6-7 kugler på størrelse med en appelsin til hvert vindue. Det er vigtigt at huske, at vinduerne skal agnes på samme tid - så fisken ikke kun kan vænne sig til et bestemt sted, men også til et bestemt tidspunkt for madens udseende, hvilket vil give lystfiskeren mulighed for at fange, når det passer ham.

Vær ikke sart med dit grej!

Fiskeri blandt vegetationen er fyldt med en konstant afgang af store fisk i græsset. Især hvis lystfiskeren tøver lidt, og vinduet ikke er stort nok til at trætte den. Derfor skal du fange fisk aktivt, og nogle gange - endda frækt. Og med et delikat grej kan der som sædvanlig være mange problemer, der starter med fejl og slutter med knækkede kroge i de første sekunder af fiskeriet.

Hvad skal man gøre i denne situation? For det første er det nødvendigt at gøre hovedfiskelinen tykkere - 0,16 eller endnu bedre 0,18 millimeter vil være den bedste løsning.

For det andet snøren: En line, der er tyndere end 0,14 millimeter, bruges sjældent, og i tilfælde af målrettet fiskeri efter store karper og suder giver det mening at binde krogen til hovedlinen. For det tredje er krogen kraftig og udholdende, den skal pålideligt "skære" fisken og forhindre den i at flygte ind i sivene. Når alt kommer til alt, bruges agn af lille størrelse sjældent i denne situation, og som vi husker, er krogen udelukkende valgt til det.

Den rigtige agn

Fiskeri i vegetationen betyder, at der altid er mange småfisk i fangstpunktet. Rødfinner, gouster, små skaller og døgnfluer, som kan ødelægge hele fisketuren, hvis man vælger den forkerte agn. Fiskerens opgave er at vælge fisken og få selv en sjælden, men en bid af målfisken.

En korrekt valgt agn vil hjælpe med dette, og blandt favoritterne kan nævnes:

  • En børste med 2-3 stykker orm;- Dampede perlehorn;- Majs på dåse;

  • Et bundt med 8-10 oparoder.

En yderligere faktor, der giver dig mulighed for at "bekæmpe" ændringen - indstilling af den rigtige arbejdsudløser. Krogen med en dyse skal ligge på bunden, så den er mindre attraktiv for bagatellen og vil helt sikkert vente på målfiskens tilgang.

Forrige indlæg: Hvad en god hønsebouillon kan lide - 5 spørgsmål og svar om bouillon. Og 5 finesser og vores fejltagelser

Næste indlæg: De lærte mig at tilberede ris på den spanske måde: smuldrende, saftige, velsmagende - elsker dem fra første skefuld, og der er ikke brug for pilau

Relaterede indlæg