Hvilke fødevarer øger den seksuelle appetit?

Hvilke fødevarer øger den seksuelle appetit?

Afkøling af lysten er ikke altid forbundet med en forværring af forholdet. Måske skal du bare ændre den sædvanlige menu og tilføje et par fødevarer, der er nyttige til at øge sensualiteten.

E-vitamin eller tokoferol er vigtigt for en afbalanceret kost og for at tilfredsstille en meget specifik type appetit - seksuel appetit. Det findes i visse nødder, grøntsager, rød fisk og olier ...Du kender til de positive sundhedseffekter af C-vitamin (en uendelig energikilde) og D-vitamin (som blandt andet er ansvarlig for at opretholde sunde og stærke knogler ved at regulere calcium- og fosforniveauet).

Men ved du, hvorfor E-vitamin er så vigtigt?

Tocopherol, også kendt som sexvitaminet, er ikke kun en kraftig antioxidant, der hjælper med at bekæmpe for tidlig ældning af huden, det reducerer også træthed, normaliserer blodtrykket, øger den seksuelle appetit og stimulerer lysten.

Føler du, at din libido er faldet på det seneste? En kost rig på E-vitamin kan hjælpe dig med at genoprette lysten på rekordtid ved at øge blodcirkulationen og blodtilførslen til dine kønsorganer.

Der er mange fødevarer med E-vitamin, og opskrifterne og måderne at tilberede dem på kan være ret varierede. Æggeblomme, spinat og tomater er blot nogle af de fødevarer, der er rige på dette vidunderlige vitamin. E-vitamin er ikke det eneste, der øger libido. A og B fremmer også produktionen af hormoner, som øger den seksuelle aktivitet og forynger kroppen.

Hvis du ønsker, at din kost skal være så sund og afbalanceret som muligt, skal du være opmærksom på opskrifterne fra middelhavskøkkenet. Der er mange retter med æg, mælk, gulerødder, grøntsager og fisk og skaldyr, som er med til at øge libidoen på grund af deres høje indhold af B- og E-vitamin.

Afrodisiaka

Hvilke fødevarer er afrodisiakum?

Østers betragtes som det mest berømte afrodisiakum på grund af deres høje indhold af zink, vitaminer og proteiner.

Jordbær, kombineret med fløde og champagne, bruges ofte af elskende til en romantisk date. Dens lidenskabelige røde farve og mundvandsfremkaldende aroma stimulerer lysten.

Chokolade er en anden pålidelig hjælper for elskende, da den hjælper med at producere endorfiner og serotonin og derfor øger humøret og sexlysten.

Kanel og vanilje øger lysten takket være deres intense duft. Disse krydderier hjælper også til behandling af impotens.

Artiskokker, krebsdyr, bananer og figner er også afrodisiakum. Hvis du er træt af hovedpine og vil give dit intime liv nye farver, så få et par tips til, hvordan du kan bruge afrodisiakum i din daglige kost:

  • Tilsæt en knivspids vanilje og kanel til din morgenkaffe;
  • Spis østers til frokost og laks til aftensmad, og berig generelt din kost med fisk og skaldyr;
  • Spis et par nødder, en håndfuld frø, avocado og æggetoast eller en jordbær- og banansalat mellem måltiderne.

Forrige indlæg: Hvordan koger man levende krebs? Hemmelighederne bag tilberedning af lækre kogte krebs!

Næste indlæg: Hvidløgssauce - traditionel libanesisk opskrift - kun 5 ingredienser

Relaterede indlæg