Jeg lavede en gryde med fyldt kål af bare ét kyllingebryst. Jeg deler en opskrift på saftig fyldt kål fra ung kål

Jeg lavede en gryde med fyldt kål af bare ét kyllingebryst. Jeg deler en opskrift på saftig fyldt kål fra ung kål

Hej venner, I er på kanalen "Plate.co.uk".

I dag besluttede jeg mig for at lave fyldt kål af ung kål, og det er godt, at det lige nu er i sæson.

Jeg tror, at det er med ung kål, at denne ret virkelig åbner sig i al sin pragt. Fyldt kål med ung kål bliver mørt og saftigt.

Jeg købte en mellemstor gaffel på markedet, jeg valgte bladene udenpå for at være hele og ikke ødelagte. Jeg lavede fars af kyllingefilet, men man kan også bruge fars af kyllingelår.

Og før jeg begynder, vil jeg gerne bede dig om at abonnere på mig herTARELKA.RU samt iYOUTUBE//INSTAGRAM, der er endnu flere enkle og overkommelige opskrifter til hver dag.

Produkter til fyld har jeg forberedt på forhånd. Jeg har hakket kød, kogte ris, løg og gulerødder klar, som jeg steger på en pande.

Jeg vil specificere ingredienserne i slutningen af artiklen.

Jeg begynder at lave mad med kål. Jeg gennemborer kernen med en kniv og lader den sidde i. Til det har jeg en gammel, slidt kniv. Jeg lægger en gaffel med kål i kogende vand, og gradvist vender jeg den ved hjælp af en kniv.

Jeg skærer forsigtigt de blade af, der er kogt, og lægger dem på en tallerken. Jeg skærer alle de blade, der egner sig til fyldt kål, af efter størrelse med en gaffel.

Hvis kålbladene viste sig at være meget store, skærer jeg dem i halve. Det sker, at nogle af bladene har en stor vene, som vil forstyrre indpakningen af den fyldte kål. Jeg skærer en del af den af, som vist på billedet.

Så er kålbladene klar, og jeg begynder at fylde dem.

Jeg kommer hakket kød, ris, en halv portion stegte løg og gulerødder i en skål, tilsætter krydderier og blander det hele godt.

Nu former jeg den fyldte kål. Jeg lægger en spiseskefuld fyld på et kålblad og pakker forsigtigt fyldet ind i kålbladet.

Og sådan er alle de fyldte kål dannet. Nu skal de placeres i en bageform. Formen skal have høje sider, jeg bruger en støbejernspande. Jeg lægger de fyldte kål i formen, tæt på hinanden.

Oven på den fyldte kål lægger jeg de resterende stegte løg og gulerødder. Bland creme fraiche, tomatpuré, vand og salt i en skål (alle kan tilsætte salt efter smag), og rør rundt.

Hæld dressingen over den fyldte kål. Ideelt set skal saucen dække den fyldte kål helt.

Jeg sender gryden med fyldt kål ind i ovnen, der er forvarmet til 180 grader i 60 minutter.

Og så er der gået 60 minutters sløv ventetid, og den fyldte kål er klar. Duftende, velsmagende, pakket ind i møre unge kålblade, det er virkelig lækkert!

God fornøjelse, glæd din familie og dine venner!

INGREDIENSER:

 1. Ung kål - 1 gaffel (mellemstørrelse)
 2. Kyllingefars - 500 g.
 3. Ris - 200 g.
 4. Løg - 2 stykker.
 5. Gulerødder - 2 stk.
 6. Creme fraiche - 2 spsk.
 7. Tomatpuré - 1 spsk (fortyndes i et glas vand)
 8. Vegetabilsk olie - 30 ml.
 9. Koriander - 0,5 tsk.
 10. Salt - efter smag
 11. Kværnet sort peber - efter smag

God appetit!

Forrige indlæg: Smallbait og ultralet fiskeri: Hvem kan blive hooked?

Næste indlæg: Sildesmør på 5 minutter: Min dovne opskrift er praktisk til frokost. Og lige til at snacke: Fingerslikkende godhed - og ingen tricks involveret

Relaterede indlæg