Sådan indtager du kefir korrekt

Sådan indtager du kefir korrekt

Kefir er et produkt, der for længst har vundet indpas i vores kost. Og det blev opfundet for længe siden: Opfindelsen tilskrives karachaerne og balkarerne, som indsamlede en særlig kefirsvamp i bjergområderne nær Elbrus.

Den blev ikke kun populær på grund af sin smag, men også på grund af sine nyttige egenskaber. Den hjælper især med at forbedre tarmfunktionen og har også en gavnlig effekt på nervesystemet, styrker immunforsvaret og er endda i stand til at hjælpe andre organer med at fungere sundt, da den forbedrer optagelsen af jern, calcium og D-vitamin. Men ikke alle ved, at denne drik skal drikkes på en særlig måde.

Hvis du er vant til at opbevare den i køleskabet og indtage den kold, skal du straks ændre dine vaner: Ved lave temperaturer vil produktet ikke "dele" sine fordele med kroppen. Den mest korrekte måde er at lade det varme op til stuetemperatur, 20-23 grader celsius. Det anbefales heller ikke at drikke det i en salve, det er bedre - med pauser og små slurke, lidt ad gangen, fordi en stor portion vil overbelaste maven.

Og for at få alle fordelene ved kefir skal du selvfølgelig vælge produktet omhyggeligt, kontrollere producentens pålidelighed, sammensætning og udløbsdato. Vi råder dig til at søge hjælp hos Honest Mark: Dette produkt gennemgår en obligatorisk mærkningsprocedure, og ved at scanne koderne på kasserne eller flaskerne i den statslige mobilapplikation af systemet får du alle de nødvendige oplysninger.

Forrige indlæg: Hvis jeg laver hakkede koteletter, er det kun på denne måde. Jeg fortæller dig, hvordan du laver koteletter velsmagende, saftige og med en cremet smag

Næste indlæg: Brocolli med laks i ovnen. Hurtig og nem opskrift

Relaterede indlæg