Lærte at stege risfrikadeller med svampe: kan ikke rive mig løs, kærlighed fra første frikadelle. Og en lækker "doven" svampesauce på 5 minutter

Lærte at stege risfrikadeller med svampe: kan ikke rive mig løs, kærlighed fra første frikadelle. Og en lækker "doven" svampesauce på 5 minutter

Og ... og perfekte koteletter: saftige, med svampe, cremet smag og utrolig aroma, med gylden let skorpe, saftige og appetitlige. Og en lækker svampesauce til dem.

Denne behagelige, "lette", magre ret tiltrækker med sin smag og enkle tilberedning. Og - en overraskelse: Jeg må indrømme, at jeg ikke har hørt om den før.

Jeg deler med glæde opskriften, som min veninde Vitochka introducerede mig for - hendes ris- og svampekoteletter vandt mig over. Jeg deler også opskriften: Den er værd at lave.

Riskoteletter med svampe: opskrift + ingredienser

1) Forbered svampene. Hvis de er tørre: Hæld kogende vand over i en time eller to, skyl dem. Kog i 10 minutter, hak dem fint, steg dem med løg. Og lad bouillonen stå. Og - lidt af de kogte svampe sættes til side til sauce. Men koteletterne er gode uden :)

Hvis svampene er friske - steg dem med løg og sort peber, indtil de er kogte - men ikke for kogte, så at sige :)

2) Kog ris, indtil de er kogte. Risene må ikke være tyktflydende - ellers bliver "fyldet" også tyktflydende og klistret, og koteletterne bliver tætte og usmagelige. De skal være lette, saftige og luftige.

Afkøl risene helt.

3) Tilbered fars: Bland ris, svampe, en ufuldstændig spiseskefuld rasp, en knivspids revet blød ost, en teskefuld dobbeltfløde, pisk et æg, salt og peber efter ønske (ingredienser nedenfor). Tilsæt lidt hakket dild.

Forrige indlæg: Når du først har saltet laks derhjemme, er du ikke til at stoppe. Du vil begynde at salte den igen og igen.

Næste indlæg: Hvad er hemmeligheden bag den perfekte grøntsagsbouillon? Og i hvilke retter skal den bruges?

Relaterede indlæg