Jeg viser jer, hvordan min mor laver aftensmad af kyllingefileter: Det er marinaden, der fremhæver kyllingekødets mørhed og naturlige smag.

Jeg viser jer, hvordan min mor laver aftensmad af kyllingefileter: Det er marinaden, der fremhæver kyllingekødets mørhed og naturlige smag.

God eftermiddag, venner! Denne ret enkle måde at tilberede kyllingefilet på har min mor brugt i lang tid. Du skal højst bruge 15 minutter af din tid på middagen, og resten klarer ovnen. Det er nok at skære kyllingen ud og lave fyldet - det er det hele. Og det er sådan en marinade, som min mor laver, der afslører kyllingekødets mørhed og bevarer dets lette og naturlige smag. Kan varmt anbefales)

TILBEREDNINGSMETODE:

Kyllingefilet skæres i små stykker. Du skal bruge enten 2 store fileter eller 3 mellemstore, der vejer ca. 800 g. Smag til med salt og peber, og bland.

Smør bageformen med vegetabilsk olie, og læg fileterne i den. Fordel det jævnt over hele bunden af formen.

Lad os nu lave fyldet. Slå 2 æg ud i en skål, tilsæt 0,5 tsk tørre italienske krydderurter, 0,5 tsk kværnet sort peber, 0,5 tsk salt og 0,5 tsk tørret hvidløg eller 2-3 fed frisk hvidløg, presset gennem en presse. Rør rundt med et piskeris.

Tilsæt derefter 7 spsk creme fraiche uden fedtindhold, og bland godt igen.

Riv 100 g hård ost på et fint rivejern, og hæld 2/3 af det i fyldet. Rør rundt.

Fyld kødet med den resulterende blanding, og læg tomater skåret i cirkler ovenpå.

Dæk formen med folie, og sæt den til bagning i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Fjern derefter folien, og drys kødet med den resterende ost. Woz

Forrige indlæg: Just the bomb: syltede agurker i en gryde til vinteren (gammel opskrift)

Næste indlæg: Når du først har saltet laks derhjemme, er du ikke til at stoppe. Du vil begynde at salte den igen og igen.

Relaterede indlæg