Jeg tilbereder fisk som ingen anden, jeg kender, Tender Clouds: et eksempel på, hvordan man laver en kongelig ret ud af billig fisk

Jeg tilbereder fisk som ingen anden, jeg kender, Tender Clouds: et eksempel på, hvordan man laver en kongelig ret ud af billig fisk

Hej! I dag kommer jeg med en meget velsmagende varm fisk, "Tender clouds", som egner sig til et festligt bord eller bare til at hygge sig med til middag eller frokost. Jeg fandt denne opskrift i kogebogen "Det franske køkkens hemmeligheder" og blev fascineret af den enkle tilberedning, og da jeg lavede den, indså jeg, at opskriften vil holde i lang tid.

Opskrift:

fiskefilet - 600 g æg - 5 stykker ost - 100 g salt - efter smag peber - efter smag smør - efter smag

TILBEREDNINGSMETODE

Så til madlavning har vi brug for fiskefilet, fisk tager på din smag. Jeg laver mad i dag fra pollock, også kogt fra helleflynder. Steg nu fisken på en pande med smør, men ikke til den er færdig, men kun lidt, i et minut på hver side, for at lukke saften inde i den. Hvis du ønsker det, kan du rulle dem i mel, det vil også være velsmagende. Smør en bageplade med smør, og læg fiskene på den.

Del æggene i hvider og blommer. Kom blommerne i en skål, riv ost over blommerne, og bland. Tilsæt en knivspids salt til hviderne, og pisk dem stive med en røremaskine. Tilsæt hviderne til osten og æggeblommerne, og bland forsigtigt.

Kom nu den resulterende masse på fisken. Og sæt den i ovnen i 15-20 minutter ved 220 grader, indtil den har fået en smuk, appetitlig farve.

Den færdige ret tages ud af ovnen. I dag viste jeg en variant til hver dag, hvis du lægger fisken i muffinsforme og hælder piskede æg med ost over, så får du en smuk servering.

Forrige indlæg: En ekstremt velsmagende ret! Mør fisk under grøntsagsmarinade! God både varm og kold!

Næste indlæg: Laks (laks, ørred) med fløde og kaviarsauce!

Relaterede indlæg