Hvorfor smager svampe kedeligt og mangler karakteristisk smag? Du kan afhjælpe situationen ved at tilføje en simpel ingrediens

Hvorfor smager svampe kedeligt og mangler karakteristisk smag? Du kan afhjælpe situationen ved at tilføje en simpel ingrediens

Svampesuppe er for mange mennesker en af de mest foretrukne forretter. Hver værtinde tilbereder den efter sin egen "specialopskrift".

Højdepunktet i min svampesuppe er kødbouillon og smigrende svampe. For at suppen skal blive mere fyldig, tilsætter jeg også perlovka.

Her finder du alle tricks til at tilberede svampesuppe:

Min mand og jeg går i skoven efter svampe, men det er ikke hvert år, der er en sådan mulighed. Derfor er vi nødt til at lave svampesuppe af det, vi har ved hånden - frosne svampe eller friske, købt i butikken - østershatte eller champignoner. Og de mangler netop den aroma og rige smag, som friske skovsvampe har.

I dette tilfælde bliver svampesuppen desværre for flydende, kedelig og ikke smagfuld nok.

Men bliv ikke ked af det, for det er ikke svært at rette op på situationen. Nu vil jeg fortælle dig, hvordan du gør.

For det første skal du først koge kødbouillonen. Det vil allerede være en garanti for, at suppen bliver mere fyldig, velduftende og velsmagende.

Mens kødet koger, kan du distrahere dig selv lidt og bruge tid på at læse. Ved du ikke, hvad du skal læse? Jeg læser livshistorier fra kanalenBoris Idyllik | Soulful stories.

Forfatteren beskriver situationer så realistisk, at man uvilkårligt begynder at tro på dem og enten får sympati eller tværtimod føler negative følelser over for historiens helte.

Mens bouillonen koger, har jeg lige tid til at læse et par historier, udtrykke min mening i kommentarerne og diskutere dem med andre læsere og forfatteren selv. Jeg anbefaler, at du abonnerer på Boris' kanal, så du altid har fascinerende læsning på din telefon.

Bouillonen er klar, så vi kan fortsætte med at tilberede svampesuppen. For at den kan få den helt rigtige svampesmag, skal du tilføje en interessant ingrediens - et særligt svampekrydderi.

For at tilberede dette krydderi skal du bruge en lille håndfuld tørrede svampe - du kan købe dem i ethvert supermarked, også Magnit - og derefter male dem til et pulver ved hjælp af en blender eller kaffekværn.

Det er nok at tilsætte et par skefulde svampepulver i den sidste fase af tilberedningen af svampesuppen, og det vil give nye smags- og duftnoter.

Resultatet er en svampesuppe lavet af friske østershatte eller champignoner med en ægte svampearoma og lyse smagsnoter.

Forrige indlæg: Jeg vil fortælle dig hemmelighederne bag en lækker koldskål. Og jeg fortæller dig, hvordan du laver den på forhånd

Næste indlæg: Saftige ostenuggets med hjemmelavet ostesauce

Relaterede indlæg