Overraskede min familie med en kålsalat: Den smagte som noget fra en sovjetisk kantine

Overraskede min familie med en kålsalat: Den smagte som noget fra en sovjetisk kantine

Hvem husker ikke smagen af kålsalat fra den sovjetiske kantine? Smagen var simpelthen uforglemmelig, og hver gang jeg laver sådan en salat, bringer den af en eller anden grund nostalgiske minder tilbage. Den nemmeste salat at tilberede, og hvor lækker..... Denne salat lærte jeg at lave som en af de første, selv i skolen gik jeg nok ikke i skole, forældrene var på arbejde fra morgen til aften og skulle lave mad. Og hvad ..., intet kompliceret, skåret kål, som det viser sig, er det vigtigste ikke at afskære fingre Ristede gulerødder, blandet og sprængt med kartofler. Åh, og vi elskede det i barndommen, og hvis din mor roser for den tilberedte middag, for så meget hjælp som muligt, så blev appetitten generelt fordoblet.For at forberede en velsmagende salat, ligesom de lavede mad i sovjetiske kantiner, skal du kende et par hemmeligheder, hvorefter dine salater bliver endnu mere velsmagende.

Hvis kålen er finthakket, smager salaten bedre. Men det er min mening, den falder måske ikke sammen med din, det er sandt, at smag ... og farve. Lad os forberede ingredienserne: Riv kålen, og riv gulerødderne på et groft rivejern. Gulerødder tages med 500 g kål, en lille gulerod, igen efter smag, nogen kan lide mere, og nogen mindre. Men overdriv det ikke, alt skal være i moderate mængder, ellers bliver det ikke kålsalat, men gulerodssalat.

Nu skal du salte efter smag, blande godt og lade stå i ca. 20 minutter, i løbet af denne tid vil grøntsagerne give saft, og salaten vil ikke være tør. Hvis du ikke har tid til at vente, kan du fremskynde processen ved at ælte kålen godt med hænderne, så frigives saften ret hurtigt. Men der er et MEN ... Kålen vil miste sin sprødhed, hvilket igen vil påvirke salatens smag en smule.

Tip: Tilsæt lidt sukker for at afbalancere smagen.

For at få salaten til at se ud som i spisestuen skal du tilsætte 9% eddike, til 500 g strimlet kål skal du komme 1 spskBland, smag til med salt, tilsæt om nødvendigt, sort peber kværnet efter smag og behag. Fyld med vegetabilsk olie, og server. Jeg ved, at mange mennesker tilføjer løg til denne salat, jeg tilføjer ikke, fordi med løg opbevares salat ikke i lang tid. Skal du tilsætte? Salaten er klar, men hvis den står i 5-10 minutter, bliver den endnu bedre. Hvor længe kan du opbevare denne salat? Jeg vil sige det sådan, at jo længere den står, jo mere smager den, men frisklavet smager den som i kantinen. Du kan lave mere på én gang og opbevare i køleskabet i en glasbeholder med lukket låg, et par dage 2-3 ikke mere, længere kan den ikke stå, så løber den hurtigt ud.Kan du lide denne salat? Hvordan tilbereder du den? Del dine opskrifter og tips til tilberedning af coleslaw.

Du kan se detaljerne og tilberedningen i min korte video nedenfor

Jeg anbefaler at se

Salat jeg aldrig kan opgive - 5 bedste opskrifter

Syltet kål "Pelustka": Jeg laver den om aftenen og prøver den om morgenen)

Da jeg prøvede den for første gang, forstod jeg helt sikkert, at salatopskriften vil holde i lang tid. Min mor siger: Uden kål ... er der ikke noget i huset

Jeg vidste ikke, at kål kan stuves på denne måde: Jeg fandt opskriften i en sovjetisk kogebog.

Når jeg ikke har hakket kød derhjemme, laver jeg en doven middag uden et gram kød. Det er en tysk ret, som vores far plejede at lave til os, da vi var børn.

Forrige indlæg: Min yndlingsmåde at lave kaffe på. Enkel, hurtig, lækker

Næste indlæg: De bedste agn til at fange karper, brasen, skalle og andre fisk

Relaterede indlæg