Nu steger jeg ikke kylling uden papir. En usædvanlig måde at tilberede saftige, bløde fileter på - og du behøver ikke at vaske panden af

Nu steger jeg ikke kylling uden papir. En usædvanlig måde at tilberede saftige, bløde fileter på - og du behøver ikke at vaske panden af

En smart metode til at tilberede stegt kylling, som jeg vil fortælle dig om i dag, overrasker, morer og glæder på samme tid.

For at være ærlig kan jeg ikke rigtig lide moderne butikskylling, og lysten til at stege den opstår ret sjældent. Men hvis jeg skal stege den, så gør jeg det med denne metode.

Kødet bliver altid fantastisk - mørt, saftigt og med en rig smag. Og bare rolig - din kylling brænder bestemt ikke på og bliver ikke tør.

Du kan bruge denne metode til at stege alle dele af fuglen, uanset om det er skaft, vinger eller bryst. Men det er selvfølgelig bedre at vælge fileter.

Og mit råd i dag vil også være nyttigt for dem, der af forskellige grunde slet ikke spiser stegt. Sådan en kylling er meget mere velsmagende end kogt, men den er ikke skadelig og har et lavt kalorieindhold.

Her er opskriften.

Usædvanlig måde at tilberede stegt kyllingefilet på

Jeg vil give et eksempel på tilberedning af kyllingebryst. Men jeg minder dig om, at du kan vælge absolut hvilken som helst del, det vil ikke gøre retten dårligere.

Første trin: Forbered kyllingebrystet.

Hvis det er stort nok - skær det i to dele. Du kan også lave et snit på langs og derefter folde brystet ud og stege det som et helt stykke. Der er en anden god mulighed - skåret og udfoldet bryst rulles sammen, så vi tilbereder det.

Trin 2. Tag bagepapir.

Skær en firkant af passende størrelse. Det skal pakke kyllingen ind fra alle sider.

Trin 3. Det mest interessante trin.

Spred bagepapiret ud på bordet. Pensl den ene side med vegetabilsk olie. Jeg bruger en pensel til dette, det er mere praktisk. Salt det derefter. Ikke kødet, men papiret :) Og drys arket med dine yndlingskrydderier, som vi skal stege kyllingen med.

Du kan tage tørret hvidløg, paprika, koriander, en blanding af peberfrugter, krydrede krydderurter - fokuser på din smag.

Hvorfor gør vi det? For at salt og krydderier bedre kan trænge ind i kødet og gøre det velsmagende og saftigt.

Når alt kommer til alt, bliver kyllingen pakket ind i papir. Der er et lille mellemrum mellem kødet og arket, hvor dampen samler sig. Det giver krydderierne mulighed for at trænge ind i filetens struktur.

Men hvis denne metode virker helt uvant, kan du hælde salt og krydderier direkte på kyllingen. Derefter skal du gnide dem med hænderne, så kødet gennemvædes jævnt.

Trin fire: Pak kyllingen ind.

Vores rulle skal ligne en konvolut. For at gøre dette skal du stoppe hjørnerne på alle sider. Hvis brystet er rullet sammen, skal du prøve lidt hårdere - pak det ind som et bolsje, og drej enderne af arket. Hvis papiret er for tykt og ikke kan rulles sammen, kan du bruge folie til bagning.

Trin fem, det sidste trin.

Læg kyllingen indpakket i papir på en opvarmet stegepande og steg den. Glem ikke at vende den med jævne mellemrum - som vi steger kød på den sædvanlige måde.

Hvis din pande er non-stick, kan du lade den være tør. Jeg har en almindelig stegepande, så jeg har smurt bunden med vegetabilsk olie. Det er måske ikke helt rigtigt, men kyllingen blev god.

Når du pakker den ud, finder du saftigt, lækkert og smagfuldt kyllingekød inde i rullen. Ikke brændt eller udtørret.

Man kan ikke lave så perfekt en kylling på en stegepande. Du skal prøve det!

Forrige indlæg: Puffy og saftige fiskekoteletter kan også laves af sej. 3 smarte nuancer af tilberedning + vellykket opskrift. Og ingen kartofler eller brød

Næste indlæg: Uindlysende fejl ved kogning af bouillon, som vi tog for givet. Hvordan laver man bouillon gennemsigtig, stærk og velsmagende på samme tid?

Relaterede indlæg