Kyllingehjerter med pasta

Kyllingehjerter med pasta

Nogle biprodukter er i deres ernæringsmæssige egenskaber ikke ringere end almindeligt kød. Til sådanne kan for eksempel tilskrives kyllingehjerter. Men for at de skal være velsmagende, skal de tilberedes ordentligt. For at gøre dette skal de først steges og derefter stuves, indtil de er klar. Det er bedst at tilberede kyllingehjerter på én gang med tilbehør. I vores tilfælde er det pasta. De skal tilsættes til hjerterne til allersidst. Denne ret tilberedes i én gryde, så du behøver ikke at tage en masse opvask.

Ingredienser:

 • Kyllingehjerter - 500 g
 • Pasta - 300 g
 • Gulerødder - 1 stk.
 • Løg - 1 stk.
 • Tomatpuré - 1 spsk. l.
 • Vegetabilsk olie - 1 spsk. l.
 • Røget paprika - 0,5 tsk.
 • Salt - 1 tsk.

Tilberedning:

 1. Sæt en stegepande med olie til at varme op ved lav varme. Skær samtidig hjerterne i mundrette stykker.
 2. Læg hjerterne på panden. Steg dem, indtil al væsken er fordampet, og husk at røre i hjerterne med jævne mellemrum, så de ikke brænder på.
 3. Riv gulerødderne, og hak løget fint.
 4. Kom grøntsagerne i gryden, og rør rundt. Lad det hele stege sammen i 2-3 minutter.
 5. Hæld vand i gryden. Det skal dække alle ingredienserne. Tilsæt tomatpuré og krydderier. Rør rundt. Mængden af vand varierer afhængigt af pandens størrelse. I gennemsnit skal du bruge 1-1,5 kop væske.
 6. Skru ned for varmen til lav. Dæk fadet med et låg, og lad det simre i 15-20 minutter. I løbet af denne tid vil næsten alt vandet fordampe.
 7. Læg pastaen i gryden med hjerterne. Fyld dem helt med vand.
 8. Øg varmen til medium. Dæk igen fadet med et låg. Kog det hele sammen i yderligere 8-10 minutter. Kogetiden for pasta afhænger af sort og type. Se den nøjagtige kogetid på pakken.

Anret kyllingehjerter med pasta på portionsanrettede tallerkener, og server straks. Den færdige ret kan drysses med friske krydderurter: persille, dild eller forårsløg. God appetit!

Forrige indlæg: Kokosnøddebudding

Næste indlæg: Fastelavnshodgepodge med kartofler og svampe

Relaterede indlæg