• Dansk
 • English

Udlejning af overfladebehandlere

JO Industries har en stor skare af overfladebehandlere til udlejning til en lang række opgaver. Har din virksomhed brug for en vikar til en spidsbelastningsopgave eller sjaks til større opgaver, så klarer vi selvfølgelig det. Alle vores overfladebehandlere til udlejning har ekspertise indenfor både stål, jern, aluminium og plast og leverer altid et godt stykke arbejde.

Overfladebehandlere med stor erfaring og ekspertise

Grundet JO Industries mange år i stålindustrien, har vi en bred vifte af dygtige og højtkvalificerede overfladebehandlere i vores dygtige og professionelle stab. Derfor har I mulighed for at indleje jeres næste overfladebehandler igennem os til yderst konkurrencedygtige priser og med garanti for den allerbedste kvalitet. Vi kan levere manpower til projekter i hele Norden, og vores udlejede folk har erfaring med de gængse typer af overfladebehandlinger – både når det kommer til vådlak, pulverlak, coating eller behandling med nanoteknologi. De behersker de fleste metoder, også hvirvelsintring.

Kvalificeret manpower til spidsbelastning og større projekter

Det manpower, som vi har til udlejning, har erfaring og ekspertise indenfor betjening af både sprøjte og robot, alt efter hvad din virksomheds behov er.

Hos JO Industries kan vi bistå med kvalificeret, engageret og dygtig manpower både til spidsbelastningsopgaver og større projekter. JO Industries kan løfte små som store projekter og opgaver på op til 20 overfladebehandlere. Har du blot brug for en vikar til at varetage en opgave, så har vi selvfølgelig også de rette folk til det. Vores folk bliver pakket ind i det rette arbejdstøj, hvis dette er et behov og ønske fra kundens side. Værnemidler leveres som udgangspunkt af kunden.

Hos JO Industries fortæller du os om din virksomheds behov, og så sørger vi for at finde manpower nok, eller en vikar, som kan klare opgaven alt efter opgavens størrelse. Alt det manpower, som vi har til udlejning, har alle færdighederne i orden og leverer altid et godt stykke arbejde.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Overfladebehandler

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret