• Dansk
 • English

Leje af offshore-manpower

Hos JO Industries kan du finde kompetent offshore-manpower til udlejning til yderst konkurrencedygtige og fordelagtige priser! JO Industries tilbyder bl.a. udlejning af manpower indenfor smede, svejsere og stilladsfolk. Har din virksomhed brug for en certificeret vikar pga. sygdom eller spidsbelastningsopgaver, så klarer vi naturligvis også det.

Certificeret og kvalificeret offshore-manpower

Hos JO Industries sørger vi naturligvis altid for, at det manpower, som vi har til udlejning, har de fornødne beviser, uddannelser og certifikater for at kunne arbejde offshore, samt er godkendt til rejse enten med skib eller helikopter. Samtidig klæder vi vores medarbejdere praktisk på efter forventning og krav fra jer som kunde. Det mandskab, som du kan få til udlejning hos JO Industries, kommer altid med de bedste kompetencer indenfor deres fagområde, hvilket altid vil sikre dig og din virksomhed, at arbejdet udføres efter de foreskrevende standarder og regler.

Vi har bl.a. mulighed for at levere manpower med følgende kompetencer:
Smede
Rørsmede
Svejsere og rørsvejsere (med certifikat)
Riggere
Stilladsfolk
Elektrikere
Teknikere

 

Hos JO Industries har din virksomhed derudover også mulighed for at indleje en dygtig, kvalificeret, kompetent og ikke mindst certificeret vikar indenfor disse fagområder, hvis I skulle have behov for dette.

Manpower til internationale sektorer

Vi kan sørge for folk til den danske sektor, norske sektor og resten af verden
(priser inddeles herefter). Her bliver folkene aflønnet efter gældende regler, overenskomst og lokalaftaler. Har du brug for at få udført sitetests på eget værksted eller hos kunden, klarer vi også det. Vi har mulighed for at stille med sjak på op til 20 kvalificerede mænd, og vi bestræber os på at levere manpower til længerevarende projekter for at kunne holde fast i vores skare af dygtige og kompetente folk. Tag derfor fat i JO Industries næste gang I skal bruge manpower til offshore opgaver.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Offshore manpower

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret