• Dansk
  • English

Udlejning af malere

JO Industries kan levere malere til de fleste grene af faget. Vi er i besiddelse af dygtige bygningsmalere, sprøjtemalere, diverse overfladebehandlere og meget mere til udlejning.

Se yderligere information i de nedenstående kategorier, eller giv os et kald for en uddybende samtale omkring jeres specifikke behov.

special

Overfladebehandlere

Udlejning af erfarne overfladebehandlere

Hos JO Industries har vi en stor stab af professionelle maler vikarer og overfladebehandlere, som ved hver eneste opgave leverer et flot stykke håndværk. Vi står for udlejning af overfladebehandlere til stål, aluminium, jern samt plast. JO Industries kan levere manpower til din virksomhed, uanset din placering i Norden, og de har selvfølgelig stor erfaring inden for overfladebehandlinger som vådlak, pulverlak, coating og behandling med nanoteknologi. Derudover behersker vores dygtige medarbejdere naturligvis også de fleste metoder, herunder også hvirvelsintring.

bygningsmaler

Bygningsmalere

Udlejning af faglærte bygningsmalere

JO Industries står for udlejning af faglærte og dygtige bygningsmaler vikarer til alle slags opgaver. Når du lejer en maler hos os, lejer du kompetente medarbejdere, som bl.a. har erfaring indenfor: udendørstræværk, renovering samt vedligeholdelse af fredede bygninger, sprøjtespartel, sprøjtemaling, vandskuring, spartel og puds, filtopsætning og meget andet. Vores malere til udlejning har enten en uddannelse i stilladskursus og/eller kan betjene en sakselift. Hos JO Industries går vi op i, at du som privat -og erhvervskunde altid føler dig hørt. Derfor indgår vi altid i en tæt dialog for at kunne stille jeres individuelle behov.

manpower

Sandblæsere

Udlejning af sandblæsere med stor erfaring

JO Industries har været i stål- og værftsindustrien i mange år, og vi har derfor også opbygget et kæmpe netværk af dygtige sandblæsere til div. forskellige konstruktioner i stål. Vi står for udlejning af sandblæsere med erfaring indenfor bl.a. skibe, containere, møbler samt lastbiler og landbrugsmaskiner. Derudover kan vi selvfølgelig også stå for udlejning af kvalificeret manpower til sandblæsningsopgaver indenfor murværk, facader, beton og glasfiber. JO Industries manpower har naturligvis kendskab til de forskellige miljømæssige udfordringer, samt ikke mindst hensyn, som skal tages mht. de enkelte afrensningsmetoder lige meget om det er våd -eller tør-sandblæsning.

Kontakt os

    Marine malere