• Dansk
 • English

Udlejning af erfarne klejnsmede

Hos JO Industries udlejer vi dygtige, faglærte klejnsmede fra hele EU, som sætter en ære i deres arbejde. Vores mangeårige erfaring samt knowhow indenfor stålindustrien giver os kompetencerne til at kunne finde de bedste vikar klejnsmede til lige netop jeres opgave. De klejnsmede, som står til udlejning igennem os, leverer altid et flot stykke håndværk, som lever op til de aftalte forventninger.

Faglærte klejnsmede udlejes til enhver opgave

Vi tilbyder udlejning af dygtige og faglærte vikar klejnsmede til både korte og lange perioder samt diverse montageopgaver.

Her får du manpower til alt lige fra enkeltstyksproduktion af specielle emner til større stålkonstruktioner eller fast produktionsarbejde.

Vores klejnsmede til udlejning har erfaring fra diverse brancher – det kan være alt lige fra fødevareindustrien og mindre møbelproduktioner til store konstruktioner af bygnings-stål eller lign. Grundet vores knowhow inden for stålindustrien, har vi kompetencer til at finde de bedste folk, som vil passe til netop din opgave. Vi har samtidig mulighed for at teste nye potentielle medarbejdere på egne projekter, da vi fungerer som outsourcing partner til stålindustrien.

Vi tester samtidig alle nye folk på eget værksted i Vojens eller Skagen inden opstart, så vi er sikre på at vores nye medarbejdere lever op til JO Industries egne høje standarder.

Med udstyret i orden

Er det logistisk et problem, eller er projektet under tidspres er det selvfølgelig en mulighed at starte den indlejede medarbejder op direkte efter rekruttering.
Vi ønsker dog orientering efter første arbejdsdag, så vi er helt sikre på, at medarbejderen kan udføre den pågældende opgave til fuld tilfredshed fra kunden.

Alle vores klejnsmede til udlejning udstyres som udgangspunkt med håndværktøj samt arbejdstøj.
Der er samtidig mulighed for udlejning af svejsemaskiner m.m., hvis der er behov for dette.

Vi kan løfte manpower-opgaver på op til 40 klejnsmede inklusiv medarbejdende formænd. Hos JO Industries er der mulighed for rekruttering af nye medarbejdere til fastansættelse i jeres produktion.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Klejnsmed

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret