• Dansk
 • English

Udlejning af håndmænd

JO Industries tilbyder udlejning af meget kompetent ufaglært manpower til alle brancher, både større sjaks, men også håndmænd, som kan fungere som vikar til spidbelastningsopgaver. Vi er leveringsdygtige af håndmænd/arbejdsmænd fra hele EU til yderst fordelagtige og konkurrencedygtige priser, og vores dygtige og kompetente håndmænd leverer altid et godt stykke arbejde.

Nøje udvalgte håndmænd til dine opgaver

Vores håndmænd udvælges nøje ud fra jeres virksomheds behov, og hvilke kompetencer opgaven kræver. I tæt dialog finder vi sammen ud af hvilke arbejdsopgaver, som vil være gældende for de pågældende medarbejdere. Efterfølgende rekrutterer vi de helt rette folk, enten fra Danmark, Tyskland, Polen eller andre nærtliggende nabolande.

Vi har konsulenter ansat i både Tyskland og Polen, som alle har erfaring med at finde det helt rigtige manpower til sådanne opgaver, og derfor kan du trygt finde udlejning af manpower hos os.

Selvom vores håndmænd er ufaglærte, så betyder det bestemt ikke, at kvaliteten af arbejdet påvirkes. Vores håndmænd til udlejning leverer altid et tilfredsstillende stykke arbejde til den på forhånd aftalte pris. Har din virksomhed blot brug for en vikar, så klarer vi naturligvis også det.

Erfaring indenfor flere brancher

Vi har tidligere haft håndmænd/arbejdsmænd til udlejning i følgende brancher:
Bygge og anlæg
Metal
Lager
Fragt og transport
Produktion (møbler)
Produktion (fødevarer)
Rengøring
Div. montageopgaver
Nedrivning

 

Vi sørger altid for, at vores håndmænd til udlejning kommer i praktisk arbejdstøj, og vi kan om nødvendigt bidrage med håndværktøj, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi har mulighed for udlejning af sjak på 100+ mænd, såfremt at dette ønskes, men har din virksomhed blot behov for en vikar, så kan vi naturligvis også klare dette. Vores udlejede manpower kan varetage mindre opgaver med varighed fra 2 dage, men selvfølgelig også projekter med op til flere års varighed.

Mangler du håndmænd/arbejdsmænd til dit næste projekt, så kontakt os i dag, og i fællesskab vil vi finde det manpower, som vil kunne varetage dine opgave.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret