• Dansk
 • English

Leje af bygningsmalere

JO Industries har en stor stab af dygtige og kompetente bygningsmalere til udlejning fra enten Danmark, Tyskland eller Polen. Lige meget hvilket land bygningsmaleren kommer fra, kan du altid være sikker på, at de er faglærte, professionelle og altid leverer et godt resultat, hvor hver enkel lille detalje er i orden.

Faglærte og højtkvalificerede bygningsmalere

Hos JO Industries har vi utroligt dygtige, kompetente og faglærte bygningsmalere til udlejning, som passer til lige den opgave, som I mangler manpower til!

Vores dygtige bygningsmalere har bl.a. erfaring med nedenstående arbejde:
Udendørs træværk
Renovering og vedligehold af fredede bygninger
Sprøjtespartel
Sprøjtemaling
Filtopsætning
Større byggerier
Spartel og puds
Vandskuring

Alle vores malere, som vi her hos JO Industries har til udlejning, er enten uddannet med stilladskursus eller kan betjene en sakselift.

Bygningsmalere til større byggeriprojekter og private

Vores dygtige udenlandske bygningsmalere egner sig både til større byggerier og projekter, men også til mindre opgaver hos den private bruger. Dog oplever vi, at mange kunder ønsker vores danske malere til de mindre opgaver ude i privaten. Men uanset hvilket land din maler kommer fra, så kan du altid være sikker på, at kvaliteten af arbejdet er i top og bliver lavet til aftalte pris og tid. I tæt dialog med jer som kunde, sørger vi for at dække jeres individuelle behov, så vi kan finde de helt rigtige folk til jeres næste opgave.

Søger du udlejning af store sjak på op til 15-20 mænd, klarer vi også det, og har du brug for en vikar, så finder vi også altid den/de rette.
Vi kan afdække opgaver på alt fra en uges arbejde, til projekter på mere end et års varighed.

Vores folk udrustes om nødvendigt med arbejdstøj fra os, men vi leverer som udgangspunkt ikke dragter, pensler eller andre værnemidler til vores malere, da det ofte varierer fra opgave til opgave og derfor som regel udleveres af kunden.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Bygningsmaler

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret