• Dansk
 • English

Leje af betonfolk

Hos JO Industries udlejer vi faglært manpower til jeres næste beton- og byggeopgave. Vores kompetente medarbejdere sikrer jer et perfekt resultat hver gang, og der bliver aldrig gået på kompromis med hverken materialer eller kvaliteten af det færdige arbejde. Udover at have hele sjaks til udlejning, kan du naturligvis også finde medarbejdere, som kan fungere som vikar.

Betonfolk til byggeri og renovering

Siden starten af 2019 har vi beskæftiget os med udlejning af diverse betonfolk fra Danmark og Østeuropa. Vores manpower til udlejning vil altid levere resultater af den højeste kvalitet til den aftalte pris og ikke mindst tid.
Vi har leveret manpower og medarbejdere til udlejning til alt lige fra store byggerier til renovering af skoler og opføring af arkitekttegnede villaer m.m. Vi udlejer manpower til de fleste grene af betonbranchen, men har du kun brug for en vikar, så finder vi en medarbejder, som passer ind i jeres virksomhed og til jeres behov. JO Industries har manpower til udlejning, som selvfølgelig beskæftiger sig med jernbinding, støb, forskalling, udregning af materialeforbrug og meget mere.

Tilpasset arbejdskraft til din betonopgave

Ved indlejning af vores manpower får I stabil arbejdskraft tilpasset til netop jeres projekt. Vi kan stille med store sjak på op til 20 mænd og udlejning af manpower til opgaver på minimum 2 ugers arbejde og meget gerne til længerevarende projekter. Har du brug for en medarbejdende formand/sjakbajs eller blot en certificeret vikar til din opgave, stiller vi naturligvis dette til rådighed. Alle vores folk fra JO Industries udstyres naturligvis med det rette arbejdstøj inden opstart. Som udgangspunkt leverer vi ikke værktøj eller specielle værnemidler til vores betonfolk, da krav til eksempelvis dragter, masker, værn osv. ofte varierer fra projekt til projekt.

Kontakt os i dag, så finder vi sammen det bedste sjak af betonfolk til din opgave.

Leveringsgaranti

Hos JO Industries bestræber vi os på altid at levere til aftalt tid og pris.
Vi garanterer vores kunder en åben dialog fra projektets start, med fri adgang til produktionen.
JO Industries garanterer at kvaliteten altid stemmer overens med det aftalte.

20 års erfaring

Selskabet er i sin tid bygget op omkring det gamle Lindø Værft i Munkebo på Fyn.
Vi har derfor i ledelsen folk med mere end 20 års erfaring fra værftsindustrien, og samlet råder vi over flere hundrede års erfaring med skibsbygning og reparation.

Certificerede vikarer

Alt vores manpower er certificeret i forhold til DS og gældende regler på arbejdspladsen.
Alle vores svejsere har gyldige certifikater samt §17 og bestået kursus i varmt arbejde.
Vi sørger selvfølgelig for at vores mandskab vedligeholder deres certificeringer.

Kontakt os

  Betonfolk

  Vores kunder siger

  JO Industries har i mange år udført et yderst tilfredsstillende arbejde som leverandør af mandskab, samt som underleverandør af diverse skibsreparationer, ombygninger og anden outsourcing i vores reparationsafdeling.

  Kvaliteten af både smede, svejsere, rørfolk, formænd mm. er helt i top.
  De har samtidig styr på sikkerheden og deres medarbejdere.

  Det gør dermed arbejdsdagen for både os og medarbejderne gnidningsfri, da der ikke opstår en masse problemstillinger, som skal løses før at arbejdet kan fortsætte.

  EN 1090-1 & ISO 3834-2 certificeret